Οφειλόμενη απάντηση σε δημοσίευμα

Δύσκολο να κατανοήσει κανείς τι ακριβώς θέλει να πει ο ΖΩ2! Καταγράφει ένα περιστατικό και πετάει «άφθονη λάσπη» σε όλους! Μεταξύ αυτών και σε ιντερνετικά μέσα της πόλης που τάχα στοχεύουν βρώμικα στον άλλο πόλεμο, αυτών που δεν συμφωνούν με την κεντροαριστερά συμπαράταξη όπως λέει, εύστοχα!

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους:

  1. Τα Νέα του Ζωγράφου, από την αρχή, επώνυμα, ανέδειξαν ζητήματα διαχείρισης στο Δήμο, δυστυχώς εκεί που είναι τοποθετημένος ο κ. Γιαννακόπουλος!
  2. Το ίδιο στηλιτεύσαμε, επώνυμα, θέματα όπως αυτό με τις αναθέσεις και τις παραλαβές έργων, τον Αντιδήμαρχο κ. Μπουλούκο και ασφαλώς θα κοινοποιήσουμε και άλλα στο μέλλον απελπιστικά ενδιαφέροντα … Η διοίκηση του Δήμου, ο τρόπος που ενεργεί, ο τρόπος που χειρίζεται το δημόσιο χρήμα μας ενδιαφέρει και όχι ποιοι πάνε να τους καλύψουν με οριζόντιο λόγο και μέσα που διαθέτουν, άγνωστο – γνωστό (πιθανολογούμε) για ποιο λόγο!
  3. Επ΄ αυτών ουδείς εκ των «δημοσιογραφούντων» βγήκε να πει κάτι ακόμα, διότι βολεύεται πιθανόν από όσους και όσα τον βολεύουν!

Αγαπητέ ΖΩ2, δεν υπήρξαμε ποτέ το μακρύ επικοινωνιακό χέρι της διοίκησης, ούτε σκεπτόμεθα να είμαστε στο μέλλον, την οποία και στηρίξαμε στις προεκλογικές θέσεις της και όχι μόνο και περιμέναμε μια άλλη μέρα στην πόλη και στη διαχείριση των οικονομικών της!

Ναι θα είμαστε απέναντι, θα διαφωνούμε επώνυμα, θα γράφουμε τις απόψεις μας και θα απολαμβάνουμε αυτής της εξαιρετικής αναγνωσιμότητας, δείγμα ότι ο κόσμος μας χειροκροτεί! Η Διοίκηση θα ανησυχεί και θα συμμορφώνεται από τις υποδείξεις και δεν θα υποβοηθείται από την πρακτική των θολών συμπερασμάτων από μέσα που την συνδράμουν κατ΄ αποκλειστικότητα στους χειρισμούς της, ανεξάρτητα με το πολιτικό profile των συμμετεχόντων αιρετών.

Και κάτι ακόμα σε σχέση με το ΖΩ2 που έκανε το λάθος να υπονοεί ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια… Ο υπογράφων για τις δημόσιες απόψεις του δέχτηκε στο παρελθόν γρονθοκοπήματα από πολιτικό στέλεχος, τώρα καθυβρίζεται από τον καζολίν, από ανώνυμα αρκουδάκια, παππούδες της χούντας, ΞΕΦΤΙΟΥΣ της ανωνυμίας και του φόβου να έχουν παρουσία πολιτική και όχι παρασκηνιακή … Δεν χρειάζεται αγαπητέ ΖΩ2 να παρέχεται νερό στο μύλο τους, είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε (λυπούμαι διότι δεν έχετε το θάρρος να μιλήσετε γι΄ αυτά) και «ψελλίζετε» κόλπα για να τοποθετήσετε όλους όσους ασκούν κριτική στη Διοίκηση στο ίδιο τσουβάλι, στο οποίο μπορεί κάποιος να τοποθετήσει με την ίδια ευκολία και εσάς λέγοντας ότι δυνητικά θα μπορούσατε και εσείς να είστε ο εφευρέτης της διανομής (όχι των νέων ιδεών) για το δήμο αλλά των φεϊγ βολάν!

Έλεος ΖΩ2 … Εμείς επώνυμα γράφουμε και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας! Εσείς σε ποια μεριά της βάρκας είστε μήπως πρέπει να μας το ξεκαθαρίσετε; Αναμένοντας …

Και κάτι ακόμα ΖΩ2: Καταδικαστέα, πλήρως η διανομή ανωνύμων φυλλαδίων, αλλά δεν σας προβληματίζει ότι ουδείς από τη Διοίκηση απάντησε επί της ουσίας; Οι καταγγελίες ήταν σε προσωπικό επίπεδο, και αφορούσαν πρόσωπα του Δήμου και όχι πολιτική πρακτική και διαφωνία! Προσωπικά θα το εκτιμούσα ως πράξη ιδιαιτέρου πολιτικού συμβολισμού και όχι μόνο! Έχετε σκεφτεί όποιος το επεδίωξε να κρατάει για αργότερα το αποδεικτικό υλικό των καταγγελιών;