ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Αφίχθη η πρώτη Εισαγγελέας! Με τη …ΓΑΡΔΕΝΙΑ στο χέρι!

Η στήλη λαμβάνει μονίμως συγχαρητήρια για τις αποκαλύψεις και την προσέγγιση στα δημοτικά δρώμενα της πρωτοφανώς και αδιαλείπτως, αποτυχημένης διοίκησης …Θώδα!

Πριν από μέρες αναρωτιόμασταν στο άρθρο μας αν την πόρτα του δήμου «χτυπά» ο Εισαγγελέας ή ο εξαφανισμένος ΤΕΡΤΙΟΣ…!

Το βέβαιο είναι ότι η πρώτη Εισαγγελέας κατέφθασε για έλεγχο στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ (ΟΤΑ) και αφορά την τήρηση της νομιμότητας στη διαχείριση εκμίσθωσης   του δημοτικού ακινήτου στην πρώην πλατεία ΓΑΡΔΕΝΙΑ! Ο Θεός και η ψυχή μας τι έγινε αρχής γενομένης από τον σύμβουλο σήμερα του δήμου και δήμαρχο τότε ΚΑΖΑΚΟ …

Η έκθεση ελέγχου – επιθεώρησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ (ΕΑΔ) είναι κόλαφος και κοινοποιήθηκε στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ για τα περαιτέρω!

Και σήμερα (εντολή του, της 9-2-2022) καλείται το Διοικητικό συμβούλιο της ΜΑΞΙΑΔΗΖ να αποστείλει όλα τα έγγραφα και τα προγενέστερα Διοικητικά Συμβούλια (Ζητούνται διευθύνσεις, αριθμοί και ονόματα των εμπλεκομένων προσώπων για να σταλούν προφανώς δώρα εν όψει και του Πάσχα …!).

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ… Αν υπερβαίνει η ζημιά του δήμου το ποσό των 120.000 €, (οι Επιθεωρητές της Αρχής Διαφάνειας εδώ κάνουν λόγο για 360.000 €) διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και δεσμεύονται οι ατομικές περιουσίες των εμπλεκομένων ευθυνόντων – διοικούντων…!

Τα αναφέρω απλά, θα ακολουθήσουν κι άλλα, στο θέμα θα επανέλθουμε διεξοδικά και με ντοκουμέντα για όλα τα χρόνια έτσι όπως εξελίχτηκε …

Και με την ευκαιρία: Θα στείλετε το όνομα και τη διεύθυνση του κ. Σιάτρα στην Εισαγγελέα (για τους αδαείς στα δημοτικά θυμίζω φέρει την ιδιότητα σήμερα του Αντιπροέδρου  στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ και είναι και  Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ)!

Κύριε Σιάτρα ερώτημα για εσάς: Γνωρίζετε το πόρισμα;  Έχετε απάντηση στην κατηγορία που διατυπώνουν ότι δεν αποστέλλεται τα έγγραφα που σας ζητούν; Ίδωμεν …

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Άρχισαν τα όργανα ως φαίνεται στο δήμο!

Οι βιβλιοθήκες, το ΚΕΠ (υπάρχει άραγε …;), οι κατατμήσεις των έργων, ο Τζαμαλής, ο Γεωργαλής (κατασκευή του 2ου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού στην οδό Γαλήνη), ο ΤΕΡΤΙΟΣ και άλλα δεν ήρθαν ακόμα …!

 Έχουμε χρόνο κ. Γενικέ, εσείς ξέρετε από ΜΚΟ εξ όσων ξέρω … Λέτε να΄ρθει και γι΄αυτές κανένα πόρισμα; Απλά λέω …. Τις κρατά με το ζόρι ο κ. Μπίνης …. Εξ όσων ξέρω!