Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΖωγράφου | Κοσμοσυρροή στην πίτα των Παλαιών Ζωγραφιωτών

Ζωγράφου | Κοσμοσυρροή στην πίτα των Παλαιών Ζωγραφιωτών

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Παλαιών Ζωγραφιωτών τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στην έδρα τους στη Βίλα Παυλίνα.

Μετά την καθιερωμένη δοξολογία ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μπίτσικας αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την αθρόα προσέλευσή τους πραγματοποίησε ένα σύντομο απολογισμό του πλούσιου έργου του Συνδέσμου σε πολιτιστικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κλείνοντας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου ΔΣ του Συνδέσμου τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου.

Την μουσική νότα έδωσε όπως πάντα η χορωδία του Συνδέσμου η οποία τραγούδησε τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια υπό την καθοδήγηση του μαέστρου της Τάκη Ρούσσου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι τέως δήμαρχοι Γιάννης Καζάκος και Κώστας Καλλίρης, ο πρόεδρος του ΔΣ Ζωγράφου Χρήστος Κλαδευτήρας, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Σταύρος Αρμπιλιάς, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Ενωτική Δύναμη Ζωγράφου» Θεόδωρος Μετικαρίδης και «Ζωγράφου Ανθρώπινη πόλη» Αναστασία Μπότου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Βούρτσης και Νίκος Κούρκουλος, ο τ. πρόεδρος του ΔΣ Ζωγράφου Παναγιώτης Χριστιάς ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου Φώτης Νταουντάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου Αλέξανδρος Γκούμας, ο πρόεδρος της Δημ.ΤΟ ΝΔ Ζωγράφου Δημήτρης Δήμας, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Βασίλης Θώδας, το μέλος του ΔΣ του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανδρέας Τσιμπούκης, ο Θανάσης Δαβαλάς και ο Νίκος Μπαλατσούκας από το Radiozografou.gr και το Html.gr.

Διακρίνονται μεταξύ άλλων ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Κούρκουλος ο τ. δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Κουκούτσης, ο Νίκος Μπαλατσούκας, ο Θανάσης Δαβαλάς και το μέλος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανδρέας Τσιμπούκης
Διακρίνονται μεταξύ άλλων η Ράνια Νενεδάκη, Παναγιώτης Χριστιάς, Βασίλης Παπαϊωάννου, Θεόδωρος Μετικαρίδης και Αναστασία Μπότου
Η χορωδία του Συνδέσμου επί τω έργω
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πάτερ Βενέδικτος

   

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δημήτρης Μπίτσικας απευθύνοντας χαιρετισμό
Διακρίνονται μεταξύ άλλων η πρόεδρος του ΕΕΣ Ζωγράφου Ρίτα Δάφνη και ο γραμματέας της ΔημΤΟ ΝΔ Ζωγράφου Γιώργος Τάσσης
Θανάσης Δαβαλάς και Νίκος Μπαλατσούκας από το radiozografou.gr και το Html.gr

Ο πρόεδρος του ΔΣ Ζωγράφου Χρήστος Κλαδευτήρας κόβοντας το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας
Από αριστερά Χρήστος Κλαδευτήρας, Γιάννης Βούρτσης, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Καζάκος και ο Θεόδωρος Μετικαρίδης
Ο τ. δήμαρχος Κώστας Καλλίρης
Χαιρετισμό απευθύνει ο Σταύρος Αρμπιλιάς
Παναγιώτης Αγγελόπουλος
Θεόδωρος Μετικαρίδης
Αναστασία Μπότου
Γιάννης Βούρτσης
Παναγιώτης Χριστιάς
Γιάννης Βούρτσης και Χρήστος Κλαδευτήρας
RELATED ARTICLES