Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΑιχμηρή ανακοίνωση Καφατσάκη για την εκχώρηση του Κυλικείου του Νεκροταφείου σε ιδιώτη

Αιχμηρή ανακοίνωση Καφατσάκη για την εκχώρηση του Κυλικείου του Νεκροταφείου σε ιδιώτη

Ο δήμαρχος κ. Θώδας πιστό τέκνο του τέως δημάρχου και νυν επίσημου συμβούλου του κ. Καζάκου, αποφάσισε να συνεχίσει μια από τις προσφιλείς μεθόδους του μέντορα του, και ενοικίασε το Δημοτικό Κυλικείο του Νεκροταφείου!
Έτσι μετά μετά από 9 χρόνια που είχε την διαχείριση του κυλικείου ο ίδιος ο Δήμος (με την ΜΑΞΙΑΔΗΖ), με καθαρά ετήσια κέρδη 109.000 – 131.000 ευρώ, ξαναγυρνάμε στο ζημιογόνο παρελθόν.
Οι κάτοικοι αυτής της πόλης δεν έχουν ξεχάσει αυτό το παρελθόν, τα φέσια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το κυλικείο, από τα νοικιασμένα δημοτικά πάρκινγκ, από το κυλικείο του κολυμβητηρίου, το AVEC και τις λοιπές αποτυχημένες διαχειρίσεις των Διοικήσεων κκ Καζάκου, Θώδα κλπ.
Το 2019 ως Διοίκηση, ανακαινίσαμε πλήρως το Κυλικείο του νεκροταφείου και σήμερα ενοικιάζεται σύγχρονο, εξοπλισμένο και ανακαινισμένο Κυλικείο σε ένα από τα μεγαλύτερα νεκροταφεία της Αθήνας, σε «συσκευασία δώρου»!
Σε μια δημοπρασία που είχε τιμή εκκίνησης 6.000 ευρώ και έκλεισε με μια μόνο προσφορά στις 6.050 ευρώ το μήνα, για 5+3 χρόνια και με δικαίωμα αύξησης της τιμής του καφέ από 3 ευρώ στα 4 ευρώ!
Απ’ ότι φαίνεται την ανάλογη συνέχεια θα έχουμε με εκχώρηση και άλλων δημοτικών υπηρεσιών σε ιδιώτες
Άλλωστε η ΜΑΞΙΑΔΗΖ τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταργήσει τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ και έχει εκχωρήσει τη λειτουργία της σε ιδιωτικές εταιρίες ενοικίασης προσωπικού.
⚠️Να είναι σίγουροι οι κκ της Διοίκησης, ότι αυτή την φορά οι δημότες θα τους επιστρέψουν τον λογαριασμό!
RELATED ARTICLES