Μεγάλη συγκέντρωση της Φ. Γεννηματά στο Caravel

Στην κατάμεστη αίθουσα στο ξενοδοχείο Caravel μίλησε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του πολιτικού φορέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα βρίσκονταν νυν και τέως βουλευτές όπως οι κκ. Λοβέρδος, Κεγκέρογλου, Αρβανιτίδης Τζελέπης, Παπαθεοδώρου, Χρυσοχοΐδης, Κρεμαστινός, Κουτσούκος, Χριστοφιλοπούλου ο βουλευτής που μεταπήδησε από το Ποτάμι κ. Μπαργιώτας

Από πλευράς εργατικών σωματείων και συνδικάτων: Παναγόπουλος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Μουτάφης γραμματέας οργανωτικού ΓΣΕΕ, Γεωργακόπουλος πρόεδρος της ΟΜΥΛΕ και γραμματέας οικονομικού της ΓΣΕΕ, Κωνσταντινόπουλος Γ. μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, Θωμάς αντιπρόεδρος ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Κούκος πρόεδρος ΟΤΟΕ, Βογιατζοπούλου ΟΤΟΕ, Μπράτης Εκτελεστική Επιτροπή ΑΔΕΔΥ, Κουτσουμπέλης από την ΠΟΕΔΗΝ, Δολγύρας Νομαρχιακες Αυτοδιοικησεις, Λεβέντης Θ. ΟΣΕ, Κουλούρης ΓΓ ΕΚΑ, Ραυτόπουλος Α. ΟΣΥ, Μότσιος Εθν Τραπεζα Ελλαδος καθώς και η Λ. Βασιλάκου τέως Αντιπεριφερειάρχης.

 Από πλευράς τοπικών στελεχών παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ποσειδώνα Ιλισίων Θ. Κόλλιας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Α. Παπακωνσταντίνου, Γ. Γρίβας, Π. Μαρίνης, ο τέως δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Κ. Καλλίρης, ο τέως πρόεδρος του ΔΣ Ζωγράφου Π. Χριστιάς, το τέως μέλος της Β1 ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δ. Αντωνιάδης και το μέλος της επιτροπής της ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ζωγράφου Σ. Γεωργιάδου.

Η κα Γεννηματά δήλωσε πως όλοι μαζί θα κάνουμε τα πάντα ώστε να γίνει και πάλι μεγάλη η Κεντροαριστερά, ενώ τόνισε πως είναι πλέον αναγκαιότητα η αναγέννηση της μεγάλης προοδευτικής κεντροαριστερής παράταξης. Οι δύο πυλώνες που χαρακτηρίζουν την πολιτική της είναι η παραγωγή νέου πλούτου και δίκαιη αναδιανομή του.