Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΖωγράφου: Ιερέας χαστούκισε και προπηλάκησε τρανς γυναίκα

Ζωγράφου: Ιερέας χαστούκισε και προπηλάκησε τρανς γυναίκα

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στον Ανδρέα Καραγιάννη και στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE η Δήμητρα Λ. 37χρονη τρανσ γυναίκα και κάτοικος της περιοχής:

Χθες απόγευμα βρισκόμουν σε εκδήλωση σε πολιτιστικό κέντρο στην περιοχή του Ζωγράφου, περί τις 19:30- 19:45 εξήλθα του κτιρίου και περπατούσα με μια φίλη μου κατά μήκους του πεζοδρόμου Γεωργίου Παπανδρέου. Από την αντίθετη πλευρά ερχόταν ένας Ιερέας με την παπαδιά και δύο μεγάλα παιδιά τουλάχιστον 14-15 ετών και πάνω.

Χωρίς καμία πρόκληση από μέρους μας ο Ιερέας άρχισε να μας βρίζει με χυδαίες εκφράσεις, να μας προπηλακίζει λεκτικά μπροστά σε όλη τη γειτονιά μου ενώ όταν του ζήτησα το λόγο και τον πλησίασα κάνοντας έκκληση να σταματήσει με χαστούκισε συνεχίζοντας να με βρίζει.

Αφού έφυγαν ήρθαν και με βρήκαν άνθρωποι που είδαν όλη τη σκηνή και έχουν και φωτογραφικό υλικό ενώ έμαθα πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, γνωστός για τις ρατσιστικές /ακραίες απόψεις του εδώ και χρόνια είναι 56 ετών και έχει εκδιωχθεί από εφημέριος Ναού αλλά παραμένει εν ενεργεία κληρικός.

Θα καταθέσω καταγγελία και στους προισταμένους του με στοιχεία και φωτογραφίες αλλά θα πάω και στο τμήμα καταπολέμησης της ρατσιστικής βίας στην ΓΑΔΑ.

 

Πηγή: ekklisiaonline.gr

RELATED ARTICLES