Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουTo 1ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ SWIMMING FAMILY CUP στο Δημοτικό Ιλίσιο Κολυμβητήριο

To 1ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ SWIMMING FAMILY CUP στο Δημοτικό Ιλίσιο Κολυμβητήριο

“Το τμήμα Υγρού Στίβου του ιστορικού ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ  διοργανώνει , στο Δημοτικό Ιλίσιο Κολυμβητήριο , το διήμερο 9 και 10 Απριλίου την επίσημη κολυμβητική συνάντηση με την επωνυμία 1ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ SWIMMING FAMILY CUP. Στη συνάντηση αυτή θα συμμετάσχουν  αθλητές  ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ  κατηγορίων  ( κολυμβητές-τριες 9-12 ετών), αλλά και κολυμβητές ΜΑΣΤΕΡΣ (άνω των 25 ετών), σε 2 αγωνιστικές.

Το Σάββατο 9/4 και την Κυριακή 10/4 πρωί θα αγωνιστούν οι μικροί φίλοι των προαγωνιστικών σε όλα τα στιλ (15 αγωνίσματα) και τα απογεύματα θα συναγωνιστούν οι μεγαλύτεροι με την κατηγορία Μαστερς σε όλα τα στιλ (17 αγωνίσματα)

Η διοργάνωση αυτή είναι εγκεκριμμένη από την ΚΟΕ και συνδοργανώνεται και με την συνδρομή του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και  δεν αποσκοπεί μόνο στην προώθηση  του αθλήματος μας σε μικρές ηλικίες, στην τόνωση της αξίας της άθλησης σε μεγαλύτερους, αλλά  έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα – όπως όλα τα αθλητικά δρώμενα του Υγρού στίβου του Ηλυσιακού. Για αυτό καλούμε όλους τους συμμετέχοντες να φέρουν λίγα τρόφιμα μακράς διαρκείας που θα διαθετούν σε πρόσφυγες που φιλοξενούται σε δομές του Δήμου μας.

Ευχαριστούμε τους περισσότερους από 300 μικρούς αθλητές και τους 150 Μάστερς που μας εμπιστευτήκαν και θα έρθουν να γιορτάσουν μαζί μας, να κάνουμε αγώνες μετά απο 2 χρόνια πανδημίας,   μετά από δυο χρόνια σχεδόν πλήρους αθλητικής απραξίας. Το  Swimming Family Cup (S.F.C.) ήρθε για να μείνει!

 Υγ Yπάρχει μέριμνα για άδεια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) ώστε οι συμμετόχοντες να μπορούν να εισέρχονται στο χώρο της Πανεπιστημιούπολης για να σταθμεύσουν απο την πύλη που βρίσκεται δίπλα στην Φοιτητική Εστία, επί τους οδού Ούλωφ Πάλμε επιδεικνύοντας την αφίσα των αγώνων που επισυνάπτουμε και μπορείτε να την κατεβάσετε από το FB του τμήματος (Κολυμβητικό Τμήμα Ηλυσιακού)”

RELATED ARTICLES