Σώθηκε το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού στα Α. Ιλίσια την οποία απειλούσαν με έξωση

Η συνταξιούχος δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία κινδύνευε να χάσει το σπίτι της στα Άνω Ιλίσια για χρέη 15.000 ευρώ (που είχαν γίνει με τους τόκους 45.000 ευρώ) σε πιστωτικές κάρτες, τελικά δικαιώθηκε προσωρινά με το fund που είχε αγοράσει το σπίτι της από πλειστηριασμό να δηλώνει στο δικαστήριο παραίτηση από τη διαδικασία εξώσεως, προφανώς λόγω νομικών κενών και σφαλμάτων στη διαδικασία που επέλεξε να ακολουθήσει.

Σημειώνεται, ότι πριν λίγες εβδομάδες έξω από το σπίτι της είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ατόμων που εμπόδισαν τον δικαστικό κλητήρα από το να κάνει έξωση στη δημοσιογράφο και τον γιο της. Η ίδια κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας αναστολή της έξωσης όπου ο δικηγόρος του fund δήλωσε πως κάνουν πίσω.

Ιωάννα Κολοβού: Είναι απίστευτο τι αγχόνες έχουν στηθεί για τον ελληνικό λαό

«Κατά τη γνώμη μου έκανα πίσω λόγω της μεγάλη δημοσιότητας που πήρε το πράγμα» δήλωσε στην τηλεόραση του Open η Ιωάννα Κολοβού. Και συνέχισε «δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι με παίρνουν τηλέφωνο με αυτό ακριβώς το πρόβλημα και μου λένε τι να κάνουμε, τι να κάνουμε. Πρέπει κάτι να κάνουμε. Πρέπει οπωσδήποτε κάτι να κάνουμε είναι ηθικό το πρόβλημα, είναι στοιχειώδες. Είναι η πρώτη κατοικία» ανέφερε η ίδια.

Ενώ πρόσθεσε στη συνέχεια  ότι πρέπει να βοηθήσουμε τον κόσμο γιατί «είναι απίστευτο το τι αγχόνες έχουν στηθεί για τον ελληνικό λαό, ντροπή δηλαδή, ντροπή».

Είναι δυνατόν να με κυνηγάνε για 15.000;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here