Πολυτεχνειούπολη: Μηχανή της ΕΛ.ΑΣ. παρέσυρε νεαρή φοιτήτρια

Βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας δείχνει καρέ-καρέ τη μηχανή της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» να χτυπάει μια φοιτήτρια, με τους συμφοιτητές της να τρέχουν ουρλιάζοντας να την περιθάλψουν ενώ οι αστυνομικοί την παρατάνε τραυματισμένη και αποχωρούν.

Σύμφωνα με το koutitispandoras, ένας αστυνομικός χτύπησε και τραυμάτισε μία φοιτήτρια, ενώ η νεαρή μετέβαινε προς τη σχολή της για να δώσει μάθημα στα πλαίσια της εξεταστικής.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες η αστυνομία έχει πιάσει και θέσει υπό κράτηση πολλούς φοιτητές και φοιτήτριες.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει πραγματοποιήσει 26 προσαγωγές φοιτητών και περαστικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί η αστυνομία εκκένωσε το «αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πολυτεχνείου», δηλαδή έναν κατειλημμένο χώρο εντός του πανεπιστημίου. Φοιτητές και φοιτήτριες αντέδρασαν και στη συνέχεια η αστυνομία μπήκε στο Πολυτεχνείο στου Ζωγράφου με ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις και κατέστειλε το φοιτητικό κίνημα.

«Μας περικύκλωσαν την ώρα που ήμασταν συγκεντρωμένες στην κεντρική πλατεία. Ουσιαστικά αυτό που έγινε είναι ότι έπεσαν πάνω μας με τα μηχανάκια και ξεκίνησαν να δέρνουν κόσμο.» δήλωσε στο Documento φοιτήτρια, τα στοιχεία της οποία είναι στη διάθεση του μέσου.

«Πέσανε πάνω στη συμφοιτήτριά μας και την πατήσανε με το μηχανάκι. Άνοιξε το κεφάλι της και έχει έρθει ασθενοφόρο στο ΕΜΠ για να την παραλάβει. Ευτυχώς περπατάει, αλλά έχει ανοιγμένο κεφάλι», σημείωσε επίσης η φοιτήτρια που μας παραχώρησε δηλώσεις.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here