Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΕπεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη: 26 προσαγωγές από τις Αρχές

Επεισόδια στην Πολυτεχνειούπολη: 26 προσαγωγές από τις Αρχές

Σε 26 συνολικά προσαγωγές ατόμων προχώρησαν πριν από λίγο οι Αρχές από την Πολυτεχνειούπολη.

Άτομα πετούσαν πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις και προκαλούσαν φθορές. Είχαν συγκεντρωθεί ως αντίδραση στη επιχείρηση εκκένωσης τα ξημερώματα κατάληψης στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου.

Σημειώνεται ότι η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής εκκένωσε σήμερα νωρίς το πρωί κατειλημμένο χώρο στη Σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μία κατάληψη που διαρκούσε 20 ολόκληρα χρόνια. Ο χώρος αποδόθηκε στον Κοσμήτορα της Σχολής μετά από είκοσι περίπου χρόνια. Το υλικό που βρέθηκε εντός της κατάληψης εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, καθώς και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ της ΔΡΑΣΗ και της Ο.Π.Κ.Ε..

Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σε κατάληψη στην Πολυτεχνειούπολη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Από τις έρευνες που έχουν μέχρι τώρα ολοκληρωθεί, βρέθηκαν κράνη, κοντάρια, αφίσες και πανό. Οι έρευνες συνεχίζονται για την εξακρίβωση των στοιχείων των εμπλεκομένων, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

RELATED ARTICLES