Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΗ πίτα του εκπαιδευτικού από το Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου

Η πίτα του εκπαιδευτικού από το Σύλλογο Κρητών Ζωγράφου

Σε μία εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο Σύλλογος Κρητών Ζωγράφου «Καζαντζάκης» κόβοντας την «Πίτα του εκπαιδευτικού». Στο χώρο του «Ρυθμού» στο Δήμο Ζωγράφου, κάλεσε όλους τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης την Κυριακή 28 Ιαονυοαρίου. Το «παρών» έδωσαν οι περισσότεροι δάσκαλοι από το σύνολο των δημοτικών της πόλης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκπροσωπώντας τους οικοδεσπότες ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Φώτης Νταουντάκης τονίζοντας τη σημασία αυτού που αποκάλεσε πρωτόλειου πολιτισμού όπως αυτός παρέχεται μέσα από τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς τους, τους οποίους εξήρε για το έργο τους το οποίος έχει στηρίξει εμπράκτως μέσα από τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων και δράσεων.

Μετά την κοπή της πίτας οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παραδοσιακό γαμοπίλαφο συνοδευόμενο από σαλάτα και κρέας συνοδεία άφθονου κρασιού και τσικουδιάς. Να σημειώσουμε ότι υπήρχε και ζωντανή κρητική μουσική, ενώ μετά το φαγητό δεν άργησαν να το ρίξουν στο χορό διασκεδάζοντας μέχρι το απόγευμα.

Διακρίνεται ο αντιπρόεδρος του εξωραϊστικού πολιτιστικού συλλόγου “Ιλισσός” Βασίλης Παπαϊωάννου

Διακρίνονται η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, η αντιδήμαρχος παιδικών σταθμών Έφη Αλεξανδρή και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα υγείας και υπεύθυνος για τα ΚΑΠΗ Χάρης Παπαγεωργόπουλος

Ο Φώτης Νταουντάκης απευθύνει χαιρετισμός
Ο Φώτης Νταουντάκης με το ΔΣ του Συλλόγου Κρητών

Διακρίνεται η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Εύη Γεωργίου, ο ταμίας Χρήστος Παπαγεωργίου και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Μπουνάκος

 

RELATED ARTICLES