Περιοδεία στα καταστήματα της Λ. Παπάγου από τον Ανδρέα Καραβίδα – υποψήφιο βουλευτή ΚΚΕ & επικεφαλής Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου

Καραβίδας: Υπάρχει «καλό» σενάριο για το λαό και γράφεται με ΚΚΕ δυνατό

Περιοδεία στα καταστήματα της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παπάγου πραγματοποίησε το Σάββατο 4 Φλεβάρη κλιμάκιο των ΚΟ Ζωγράφου με επικεφαλής τον Ανδρέα Καραβίδα, υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος στο νότιο τομέα και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζωγράφου.

Σε συζήτηση με τους αυτοαπασχολούμενους της πόλης, ο Ανδρέας Καραβίδας ανέδειξε την σταθερή συμβολή των δυνάμεων του ΚΚΕ τόσο στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου όσο και στους καθημερινούς αγώνες για την λήψη μέτρων ανακούφισης και ταυτόχρονα την ανάγκη ενίσχυση της διεκδίκησης απέναντι σε μια πολιτική που έχει «Ονοματεπώνυμο», «συνέχεια» και σταθερά στο στόχαστρο τα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα.

Η πείρα των εργαζομένων πλέον είναι πλούσια και πρέπει να αξιοποιηθεί, ώστε και με την ψήφο του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, ο λαός να κάψει τα λογής-λογής αντιλαϊκά σενάρια και να προτάξει το ένα και μοναδικό σε όφελος του: «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, στο δρόμο της ανατροπής, με ΚΚΕ δυνατό».

Γιατί το πραγματικό δίλημμα των εκλογών όσο κι αν έντεχνα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ επιδιώκουν να υψώνουν τους τόνους για να κρύψουν τον συναγωνισμό τους στην αντιλαϊκή «κούρσα», είναι ένα και μοναδικό: Ή θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος.

Και στο Δήμο Ζωγράφου, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Καραβίδας, οι δημοτικές αρχές αλλάζουν (πριν ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ΝΔ) ωστόσο παραμένουν πιστές στην αντιλαϊκή πολιτική είτε αυτή εκφράζεται με νέα βάρη στην πλάτη των εργαζομένων (δημοτικά τέλη) είτε με ιεραρχήσεις, παντελώς αντίθετες και ξένες με την ικανοποίηση μιας σειράς αναγκών των εργαζομένων (βλ. ελεύθεροι χώροι, συντήρηση σχολείων, υποδομές κλπ) που στην καλύτερη περίπτωση μένουν στα χαρτιά αν τυχόν μπουν κιόλας.

Επομένως, υπάρχει «καλό» σενάριο για το λαό και γράφεται με ΚΚΕ δυνατό».