Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΠαραδίδεται και επίσημα το δημοτικό στάδιο "Γρ. Λαμπράκης"

Παραδίδεται και επίσημα το δημοτικό στάδιο “Γρ. Λαμπράκης”

 

Πλήρως ανακαινισμένο, παραδίδεται, επιτέλους, και επίσημα στους συμπολίτες μας το δημοτικό στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στις 16.00. Να σημειώσουμε πως μετά από καθυστερήσεις το γήπεδο άνοιξε για το κοινό τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση, πολλές και σημαντικές είναι οι εργασίες που έγιναν ώστε να αναβαθμιστεί μία από τις πιο μεγάλες αθλητικές υποδομές της πόλης. Ειδικότερα, τοποθετήθηκε νέος φυσικός χλοοτάπητας έκτασης 10 περίπου στρεμμάτων και νέες εστίες ποδοσφαίρου. Ανακαινίστηκαν και επισκευάστηκαν οι χώροι υγιεινής και τα αποδυτήρια ενώ εγκαταστάθηκε ηλεκτρονικός πίνακας αποτελεσμάτων.

Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν οι πολίτες είναι ότι το γήπεδο είναι ανοιχτό κάθε απόγευμα από τις 17:00 μέχρι τις 22:00, οι διαδρομές 1, 2, 3 είναι για τους αθλητές του στίβου και τους ερασιτέχνες δρομείς που συμμετέχουν σε αγώνες και απαγορεύεται το περπάτημα, ενώ στις διαδρομές 4, 5, 6 επιτρέπεται το περπάτημα και μπορούν να τις χρησιμοποιούν και ερασιτέχνες αθλητές που δεν συμμετέχουν σε αγώνες.

 

RELATED ARTICLES