Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΗ διασταύρωση του τρόμου του Δήμου Ζωγράφου| Νέο ατύχημα στην Γ. Ζωγράφου...

Η διασταύρωση του τρόμου του Δήμου Ζωγράφου| Νέο ατύχημα στην Γ. Ζωγράφου και Αναστασάκη

Σε κρίσιμη κατάσταση τουλάχιστον ο ένας εκ των επιβαινόντων

Ατύχημα σημειώθηκε, το τρίτο από τις αρχές Νοέμβρη, στη συμβολή των οδών Γ. Ζωγράφου και Αναστασάκη. Σύμφωνα με μαρτυρίες υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, λίγο μετά τις 17:00, οδηγός μοτοσυκλέτας έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα ο ίδιος και ο ένας συνεπιβάτης του να βρεθούν στο δρόμο όπου σύρθηκαν αρκετά μέτρα. Ο συνεπιβάτης φέρεται να μην τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε αντίθεση με τον οδηγό ο οποίος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, δέκα λεπτά αργότερα εκτός από το αίμα που έτρεχε είχε και συσπάσεις. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν ασαφείς ενώ, άγνωστη είναι ακόμα η κατάσταση της υγείας των τραυματιών.

Το σίγουρο είναι ότι η Διοίκηση του Δήμου οφείλει, να λάβει μέτρα για το συγκεκριμένο σημείο. Όπως μας ενημέρωσαν περίοικοι σχεδόν σε καθημερινή βάση γίνονται μάρτυρες ατυχημάτων μικρότερων ή μεγαλύτερων, ενώ η διάβαση του δρόμου γίνεται πλέον με μεγάλο κίνδυνο για τους πεζούς καθότι δεν υπάρχει ουδεμία διάβαση ή φανάρι ώστε να διευκολύνεται η προσπέλαση. Να υπενθυμίσουμε ότι στο σημείο εκείνο βρίσκεται και η είσοδος του Πάρκου Ειρήνης μέσα στο οποίο βρίσκεται παιδικός σταθμός, επομένως από το σημείο περνούν καθημερινά δεκάδες παιδιά και γονείς.

Κάθε καθυστέρηση στην λήψη μέτρων από πλευράς Διοίκησης του Δήμου στο εν λόγω σημείο συνιστά αμέλεια που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

RELATED ARTICLES