Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΜεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά στο Ζωγράφου

Μεγάλη συγκέντρωση υποστηρικτών της Φώφης Γεννηματά στο Ζωγράφου

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε εκδήλωση υπέρ της υποψηφιότητας της Φώφης Γεννηματά στην πόλη μας την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου. Πάνω από 150 υποστηρικτές της κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων επί της οδού Ανακρέοντος 60 όπου παρακολούθησαν ομιλία του γραμματέα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της ΔΗΣΥ Βασίλη Κεγκέρογλου. Την εκδήλωση άνοιξε απευθύνοντας χαιρετισμό η αναπληρώτρια γραμματέας ΠΑΣΟΚ Ζωγράφου Σοφία Γεωργιάδου δίνοντας στη συνέχεια τον λόγο στον κ. Κεγκέρογλου, ο οποίος ξεκίνησε κάνοντας μία ιστορική αναφορά στην μεταπολιτευτική πορεία της χώρας η οποία συνδέθηκε άρρηκτα με το ΠΑΣΟΚ και τις μεταρρυθμίσεις που αυτό έφερε από τη δεκαετία του ’80 και έπειτα. Τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ από το 2010 και μετά έβαλε πάνω από το καλό της παράταξης τη χώρα και πλήρωσε δυσανάλογο τίμημα πολιτικά σε αντίθεση με τους πρωταίτιους της κρίσης, κατά τον ίδιο τον Κώστα Καραμανλή και την τότε κυβέρνηση της ΝΔ που από το 2004 μέχρι το 2009 οδήγησαν όπως είπε την οικονομία της χώρας σε εκτροχιασμό.

Αναφέρθηκε στην καταστροφική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, υφάρπαξε μέσω του λαϊκισμού και εκμεταλλευόμενος την λαϊκή κόπωση και δυσαρέσκεια από την πολιτική της δημοσιονομικής προσαρμογής, όπως είπε.

Αναφερόμενος στην Φώφη Γεννηματά τόνισε πως τη στηρίζει τόσο θεσμικά, αφού είναι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, του οποίου ο ίδιος είναι στέλεχος, καθώς και επειδή είναι η μόνη θεωρεί που μπορεί να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του κόσμου και να οδηγήσει την δημοκρατική παράταξη ξανά σε ρόλο πρωταγωνιστή στην πολιτική σκηνή και να απεγκλωβίσει τον κόσμο από ψευτοδιλήμματα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι Άγης Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Γρίβας, ο τ. πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Χριστιάς, ο τ. αντιδήμαρχος Δημήτρης Διονυσόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Ζωγράφου Φώτης Νταουντάκης, ο τ. δήμαρχος Καλλιθέας Γιώργος Ασκούνης και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ κ. Στέφας.

Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Σπόρτινγκ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία της κας Γεννηματά στις 19:00, ενώ την Κυριακή 12 Νοεμβρίου οι κάλπες στο Ζωγράφου θα στηθούν στο παλαιό δημαρχείο επί της Ι. Θεολόγου όπου οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίζουν με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και καταβάλλοντας συνδρομή 3€.

RELATED ARTICLES