Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΜανούσος Μανουσάκης – Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου και...

Μανούσος Μανουσάκης – Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου και ανεμβολίαστης

Το όνομά του έχει ταυτιστεί με τους απαγορευμένους έρωτες. Στο ενεργητικό του έχει μεγάλες επιτυχίες στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο.

Ο λόγος για τον Μανούσο Μανουσάκη. Ο σκηνοθέτης και παραγωγός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τις νέες του τηλεοπτικές δουλειές, οι οποίες έρχονται από το χώρο της νεοελληνικής λογοτεχνίας.

«Έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες»

«Η ζωή το έφερε έτσι. Δεν ήταν θέμα επιλογών ήταν θέμα καταστάσεων. Ο απαγορευμένος έρωτας είναι το όχημα για να εκφράσεις και να επικοινωνήσεις μία ιδέα, να τη μοιραστείς με τον κόσμο», είπε αρχικά για το πως βρέθηκε να σκηνοθετεί στην μικρή οθόνη και πρόσθεσε:

«Μου πρότειναν να κάνω σειρά με έρωτα εμβολιασμένου με ανεμβολίαστη. Νομίζω τους έχω εξαντλήσει τους απαγορευμένους έρωτες».

Ο ίδιος δήλωσε πως έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου, καθώς το θεωρεί ως χρέος του να πάρει θέση σε αυτό τον πόλεμο που ακούει στο όνομα «κοροναϊός».

«Αισθάνομαι την ανάγκη να…»

«Με κάθε ευκαιρία φοράω τη μάσκα, θέλω να προστατεύσω και τους άλλους, δεν θέλω να πεθάνω», τόνισε.

Ο Μανούσος Μανουσάκης φέτος σκηνοθέτησε τρία έργα τα οποία έρχονται από το χώρο της λογοτεχνίας. Πρόκειται για τον «Βαρδιάνο στα Σπόρκα» του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το «Ποιος ήταν ο φονεύς του αδελφού μου» του Γεώργιου Βιζυηνού και τις «Κρίσιμες Στιγμές» της Γαλατείας Καζαντζάκη.

«Είναι μία εποχή που αισθάνομαι έντονη την ανάγκη να ανακαλύψουμε τους θησαυρούς της Ελλάδας», σημείωσε ο ίδιος.

Μάλιστα, απόρησε που δεν υπάρχει ελληνική σειρά στο Netflix. Πάντως, αν του δινόταν η ευκαιρία θα πρότεινε έργο που να έχει ως θέμα τον μύθο των Ατρειδών.

RELATED ARTICLES