Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΛαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου - Από τότε που βρέθηκε το συγνώμη χάθηκε το...

Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου – Από τότε που βρέθηκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο…

Ενώ διανύουμε το τρίτο εικοσιτετράωρο της κακοκαιρίας με τις συνέπειες στην καθημερινότητα της πόλης να είναι τραγικές, ο δήμαρχος κ. Θώδας θυμήθηκε να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες, την ίδια υποκριτική συγνώμη της κυβέρνησης.

Ο δήμαρχος στην ανακοίνωση του δεν μας λέει για ποιο λόγο έπεσαν μόνο 8 τόνοι αλάτι, οι υπόλοιποι 16 τόνοι που έχει στην διάθεση του γιατί δεν ήρθαν ποτέ; Μιλάει για τα ελάχιστα εκχιονιστικά που έχει στη διάθεση του, αλλά δεν μας λέει γιατί δεν έχει περισσότερα, γιατί δεν έχει το απαραίτητο προσωπικό; Ποιος έχει την ευθύνη που ένα χρόνο μετά την Μήδεια τόσο ο Δήμος Ζωγράφου όσο και οι υπόλοιποι δήμοι της Αττικής έχουν τα ίδια χάλια και χειρότερα στα ζητήματα της πολιτικής προστασίας.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι το γεγονός ότι και άλλοι δήμοι και η περιφέρεια, συνολικά το αστικό κράτος υποβαθμίζει την πολιτική προστασία δεν περιποιεί τιμή για κανένα, δεν είναι δικαιολογία για κανένα. Ο δήμαρχος μας λέει ότι η περιφέρεια δεν ανταποκρίθηκε, αλλά δεν μας λέει τι θα κάνει από δω και πέρα για να διεκδικήσει από την περιφέρεια και το κεντρικό κράτος.

Η ντροπή χάνεται όταν ο δήμαρχος μας λέει ότι έχουν ευθύνη οι δημότες που έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους χωρίς να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες και γι’ αυτό καθυστερεί ο εκχιονισμός.

Στην γνωστή ρότα της ατομικής ευθύνης προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο στους δημότες, την ώρα που τους έχει τσακίσει στα χαράτσια και στην ανταποδοτικότητα, τάχα για να τους προσφέρει υπηρεσίες.

 

Απαιτούμε ως Λαϊκή Συσπείρωση να παρθούν τώρα τα απαραίτητα μέτρα για τον εκχιονισμό όλων των δρόμων της περιοχής, για τον εκχιονισμό των πεζοδρομίων και των σχολείων που τα προαύλια τους έχουν 1 μέτρο χιόνι.

RELATED ARTICLES