Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΔημοτικά Νέα του ΖωγράφουΚοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την δημοτική παράταξη "ΜΑΖΙ για την ΠΟΛΗ μας"

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας από την δημοτική παράταξη “ΜΑΖΙ για την ΠΟΛΗ μας”

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η δημοτική παράταξη “ΜΑΖΙ για την ΠΟΛΗ μας” στο χώρο της Βίλας Ζωγράφου την Κυριακή 29/1/2023 . Η ανακοίνωση της παράταξης είναι η παρακάτω :

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής μας Παράταξης.
Η Βίλα Ζωγράφου γέμισε, μέσα και έξω, από νωρίς με φίλες και φίλους γεγονός που μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά, δύναμη και ενέργεια εν όψει της εκλογικής χρονιάς που έχουμε μπροστά μας.
Να ευχηθούμε και πάλι, σε όλες και όλους, καλή, ειρηνική και δημιουργική χρονιά με υγεία αγάπη και χαρές στις οικογένειες σας !
Βρεθήκαμε όλοι ΜΑΖΙ, παλαιά και νεότερα μέλη, βουλευτές, φίλοι της δημοτικής μας παράταξης, εκπρόσωποι κινήσεων πολιτών, μέλη ΔΣ φορέων της πόλης μας για να ανταλλάξουμε ευχές για την καινούργια χρονιά.
Το 2023 είναι μια χρονιά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μια χρονιά εκλογών που ευχόμαστε και θα αγωνιστούμε να φέρει τις θετικές αλλαγές που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, η κοινωνία και η πόλη μας.
Για εμάς στο ΜΑΖΙ για την ΠΟΛΗ μας είναι και η αρχή μιας νικηφόρας πορείας προς τις εκλογές της 8ης του Οκτώβρη του 2023 !
Η Πόλη μας – μια πόλη Πανεπιστημιούπολη- αξίζει μια καλύτερη Διοίκηση στο Δήμο και οι κάτοικοι μία καλύτερη ποιότητα ζωής
Για αυτό το σκοπό
Είμαστε έτοιμοι και εργαζόμαστε μαζί με άλλες δυνάμεις και ενεργούς πολίτες για την δημιουργία μετώπου και ψηφοδελτίου συνεργασίας, που θα εκφράσει και στις εκλογές τις ζωντανές δυνάμεις αυτής της πόλης.
Που με δημοκρατικότητα, εντιμότητα, συνέπεια λόγων και έργων μπορούν να ανατρέψουν την αδράνεια, την απραξία, την σημερινή κατάσταση
Είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για να αλλάξουμε το σήμερα και το αύριο του Δήμου μας.
Στον αγώνα αυτό σας θέλουμε δίπλα μας
Καλή χρονιά !
RELATED ARTICLES