Τετάρτη, 24 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΚαταθέσεις – φωτιά για τον καταγγελόμενο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Καταθέσεις – φωτιά για τον καταγγελόμενο βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Στελέχη των διωκτικών αρχών μιλούν για νέα δεδομένα στην υπόθεση της 24χρονης. Κρίσιμο το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Αμφιβολίες και για την ύπαρξη κυκλώματος σωματεμπορίας στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Πληθαίνουν τα ερωτηματικά για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μ. στην Θεσσαλονίκη ύστερα από νεώτερες πληροφορίες και μαρτυρίες που έχει στην διάθεση της η ΕΛΑΣ και παρουσιάζει το in.

Σύμφωνα με αυτές -παρουσιάζεται σαφής διαφοροποίηση  των αναφορών της 24χρονης από την στιγμή που επανήλθε στο ξενοδοχείο (ΣΣ  οπότε και φέρεται να υπήρξε η «σεξουαλική κακοποίηση»της) κι εκείνων τουλάχιστον 3-4 ακόμη ατόμων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, την ίδια χρονική περίοδο.

Σημειώνεται ότι τα άτομα αυτά –ορισμένα από τα οποία νεαρές γυναίκες- δεν φαίνεται να έχουν οποιαδήποτε φιλική ή άλλη σχέση με τον κατηγορούμενο για τον αναφερόμενο βιασμό και τους τρεις φίλους του.

Κι οι οποίοι επίσης έχουν αναφερθεί σε άλλη σειρά κινήσεων και γεγονότων από εκείνη της 24χρονης.

Δηλαδή υπάρχει μια ομάδα 7-8 ατόμων που αφηγούνται τα γεγονότα –  το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς –όχι μόνο με σημαντικές διαφορές από την περιγραφή της 24χρονης – αλλά αρκετοί μιλούν για συγκατάθεσή της στην πορεία της σε σουίτα του 6ου  ορόφου με τον κατηγορούμενο γόνο πλούσιας οικογένειας, τον οποίο κατηγόρησε μετά  για βιασμό.

Με τα στελέχη της ΕΛΑΣ να σημειώνουν ότι είναι κρίσιμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένεται να δοθούν μέχρι την Παρασκευή, για να διαπιστωθεί αν έχει χορηγηθεί υπνωτική ουσία στην 24χρονη, ώστε να καμφθούν οι αντιστάσεις της και να υπάρξει σεξουαλική κακοποίησή της, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Όμως και σ αυτή την περίπτωση οι αστυνομικοί επιχειρούν να απαντήσουν σε σειρά άλλων ερωτημάτων που αφορούν τον χρόνο που μπορεί –σύμφωνα με αυτή την εκδοχή- να της δόθηκε το εν λόγω φάρμακο που επιδρά μετά από 15-20 λεπτά.

Κύκλωμα σωματεμπορίας;

Την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες  από την μέχρι τώρα έρευνα της Αστυνομίας, δεν προκύπτουν σαφείς ενδείξεις για δράση κυκλώματος σωματεμπορίας στο   πρωτοχρονιάτικο «πάρτι» στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης  και μιλούν για παρουσία γυναικών σε αυτό που δεν φαίνεται να έχουν σχέση με κυκλώματα πορνείας.

Ακόμη σημειώνουν ότι δεν έχει αναδειχθεί οποιαδήποτε σχέση με «ροζ» κυκλώματα της Κύπρου, σύμφωνα με θεωρία που διατυπώθηκε στην διάρκεια των αστυνομικών ερευνών.

Με στελέχη της ΕΛΑΣ να μιλούν για έρευνα κι από τις δικαστικές αρχές που είναι σε κρίσιμο στάδιο  κι επιχειρούνται απαντήσεις και διευκρινίσεις σε μία σειρά από θέματα. Κι όπου πιθανόν η τελική εικόνα να είναι εντελώς διαφορετική , από αυτήν που παρουσιάσθηκε αρχικά.

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES