Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΚ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων διοργανώνει καλοκαιρινά camp για παιδιά 4 - 14...

Κ.Ο. Ποσειδώνας Ιλισίων διοργανώνει καλοκαιρινά camp για παιδιά 4 – 14 ετών- Έναρξη 16 Ιουνίου

Τα σχολεία σε λίγες μέρες κλείνουν, η δράση όμως δεν σταματάει!
Ο Κ.Ο.Ποσειδώνας Ιλισίων, πιστός στο ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους, με σεβασμό στις ανάγκες τους αλλά και των γονέων τους για την ποιοτική και δημιουργική απασχόληση των παιδιών μετά την λήξη του σχολικού έτους, διοργανώνει καλοκαιρινά camp για παιδιά 4 – 14 ετών, με αθλητικό, εικαστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.
To camp θα ξεκινήσει στις 16 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί σε 6 εβδομαδιαίες περιόδους, Δευτέρα έως Παρασκευή με ωράριο από τις 07.00 έως τις 15.30.
Το καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων θα περιλαμβάνει : Εκμάθηση και εξάσκηση κολύμβησης, ασκήσεις ναυαγοσωστικής και αυτοδιάσωσης, αθλοπαιδιές, παιχνίδια, διαδραστικές εκπαιδευτικές δράσεις και ομιλίες, προβολές ταινιών, εικαστικά – κατασκευές – δημιουργική απασχόληση, επιτραπέζια παιχνίδια.
Καθημερινά θα παρέχεται στα παιδιά ημιδιατροφή, φρούτο, νερό.
Σε συνεργασία με την ΕΘΝ.Ο.Α. θα γιορτάσουμε την Ολυμπιακή ημέρα.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλα παιδιά, να μάθουν πράγματα, να βελτιώσουν τις ατομικές τους ικανότητες, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να φύγουν με όμορφες αναμνήσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Συλλόγου στο κολυμβητήριο (καθημερινά 4.00-9.00μμ και Σάββατο 9.00-11.30πμ) καθώς και στο τηλέφωνο 2107759510.
Σας περιμένουμε!!! λοιπόν για «Ψυχαγωγία-δημιουργία-άθληση- γνώση» !!!
RELATED ARTICLES