Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / Κόσμος«Φως στο Τούνελ» – Ζωντάνεψαν οι μνήμες από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών...

«Φως στο Τούνελ» – Ζωντάνεψαν οι μνήμες από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί


Μια ιστορία που πάγωσε το πανελλήνιο, έφερε ξανά στην επιφάνεια το «Φως στο Τούνελ».

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου που επιτέθηκε σε οδηγούς ταξί, τον Φεβρουάριο του 2017 στην Κηφισιά ζωντάνεψε μέσα από ένα γράφημα που αποκάλυψε η εκπομπή, στηριζόμενη στη μαρτυρία του πρώτου θύματός του, που σώθηκε από θαύμα.

Η Αγγελική Νικολούλη θύμισε στους τηλεθεατές την διαδρομή που είχε ακολουθήσει και η ίδια με το οδηγό ταξί και πρώτο θύμα του δράστη. Η αφορμή δόθηκε από κάποια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τις έρευνες των Αρχών και ότι τον δράστη πιθανότατα να τον φυγάδευσε η οικογένειά του στο εξωτερικό.

Η δημοσιογράφος παρουσιάζοντας το προφίλ του μανιακού δολοφόνου, ζήτησε από τους τηλεθεατές που γνωρίζουν, να έρθουν σε επαφή με την εκπομπή. Οι πληροφορίες που δέχθηκε το «Τούνελ» ήταν αρκετές, με κάποιες να ξεχωρίζουν ως σημαντικές.

Η εκπομπή έφερε στην επιφάνεια όμως και νέα στοιχεία για τον θάνατο του Ελλαδίτη καπετάνιου στην Κύπρο, Βαγγέλη Φραγκούλη 29 χρόνων από τον Πόρο, τα οποία αποδεικνύουν ότι δεν αυτοκτόνησε όπως βιάστηκαν οι κυπριακές Αρχές να θεωρήσουν, αλλά δολοφονήθηκε.

Το «Τούνελ» θα συνεχίσει την έρευνα του μέχρι να δικαιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων και στις δύο πολύκροτες υποθέσεις και ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές την επόμενη Παρασκευή στη συχνότητα του μεγάλου καναλιού.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ»

Πηγή: in.gr
RELATED ARTICLES