Ευχάριστα τα νέα για τούς Εμπόρους-Επαγγελματίες τού Δήμου μάς !

Εισακούστηκαν οι αγωνιώδεις εκκλήσεις μάς και ο δήμος Ζωγράφου επιτέλους συνδέθηκε με την ηλεκτρονική πλατφόρμα https://dt.govapp.gr όπου μπορούν οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από την πανδημία του Covid-19 να αιτηθούν απαλλαγής από τα δημοτικά τέλη .
Χαιρετίζουμε αυτήν την κίνησή και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν παρόμοιες ενέργειες για την οικονομική- ψυχολογική ελάφρυνση τού Εμπορικού & Επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής μας .

Υ. Σ. Ο Εμπορικός – Επιχειρηματικός Σύλλογος Ζωγράφου, από τις 29/6/2020 προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την τεκμηρίωση της νομικής του υπόστασης και ήδη στεγάζει τα γραφεία του επί της οδού Μπισκίνη 95 .

Επίσης εκδίδει εφημερίδα, διαθέτει ιστοσελίδα, και καθημερινά πραγματοποιεί επαφές με τούς τοπικούς Εμπόρους- Επιχειρηματίες. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου μάς που λειτουργεί τέτοιου είδους σύλλογος πέρα και πάνω από πολιτικές παρατάξεις, παρόλο που τελευταίως μαθαίνουμε ότι κάποιοι ανύπαρκτοι που δήθεν ‘’αγαπάνε του Ζωγράφου’’ , προσπαθούν να καπηλευτούν την αγωνία επιβίωσης του τοπικού επιχειρηματία και προμηνύουν ως άλλες Κασσάνδρες το θάνατο του εμποράκου . Καθίστε στην θέση , εκεί πού ήσασταν όλα τα χρόνια στο πουθενά και στο τίποτα (ο κόσμος ξύπνησε) , αυτός ο χώρος δικαιωματικά μας ανήκει.

Κροκιδης Γεώργιος πρόεδρος τού συλλόγου