Αγιασμός του Αστέρα Ζωγράφου

Τον Αγιασμό του πραγματοποίησε ο Α.Ο Αστέρας Ζωγράφου την Πέμπτη 6/9 στη φυσική του έδρα,το Δημοτικό Γήπεδο Ζωγράφου «Γρ.Λαμπράκης». Στην τελετή παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team , το Δ.Σ. του Συλλόγου,Η Πρόεδρος ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου κα. Βασιλική Στρακαντούνα (εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής),ο επικεφαλής του «Αγαπώ Ζωγράφου» Κωστής Παπαναστασόπουλος αλλά και φίλοι της ομάδας.
Ο γ.γ του Αστέρα κος. Ανδρέας Τσιμπούκης αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους,έδωσε το λόγο στην κα.Στρακαντούνα και τον κ.Παπαναστασόπουλο οι οποίοι αμφότεροι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Κλείνοντας , ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Δημήτρης Aναστασίου στην ομιλία του έδωσε το στίγμα για μια καλή πορεία στο Πρωταθλημα και κάλεσε τον κόσμο του Συλλόγου να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στα εντός έδρας παιχνίδια τα οποία θα διεξάγονται στο Δημ. Στάδιο Ζωγράφου «Γρ.Λαμπράκης».
Ο προπονητής του Αστέρας κ. Σομπότοβιτς φέτος έδωσε μεγάλη βάση στις ακαδημίες του Συλλόγου και προώθησε στην αντρική ομάδα τους : Ρουπακιά, Παφλιά, Τσαμούλη,Καραγιάννη,Κούτρα,Κεράι και Θεοδώρου που μαζί με τις μεταγραφές (Τσολακίδη,Καλύβα,Τσάκαλο) αλλά και τον περσινό βασικό κορμό. Με τα δεδομένα αυτά δηλώνει σίγουρος πως θα δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Αναστασίου πρόεδρος αστέρα Ανδρέας Τσιμπούκης γ.γ. Αστέρα
Η αντρική ομάδα του αστέρα με τον προπονητή Pedrag Sobotovic Ανδρέας Τσιμπούκης γ.γ Αστέρα Δημήτρης Αναστασίου πρόεδρος Αστέρα Κωστής Παπαναστασόπουλος : επικεφαλής Αγαπώ Ζωγράφου Βάσω Στρακαντούνα : πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ζωγράφου