Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου Ζωγράφου1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

1ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΕΙΔΩΝΑ ΙΛΙΣΙΩΝ

Με τη συμμετοχή 890 κολυμβητών και κολυμβητριών από την Ελλάδα, την Κύπρο και τις ΗΠΑ άνοιξε σήμερα Σάββατο 28 Μαΐου η αυλαία του 1ου κολυμβητικού Κυπέλλου Ποσειδώνα Ιλισίων. Πρόκειται για κολυμβητικούς αγώνες αγωνιστικών κατηγοριών που συνδιοργανώνουν ο Κολυμβητικός Όμιλος Ποσειδώνας Ιλισίων με το Ν.Π.Δ.Δ. Πολ.& Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, με τη συνεργασία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.  .

Στην έναρξη των αγώνων τιμήθηκε για το ήθος, και την διαδρομή του στον αθλητισμό, ο Πρωταθλητής Ευρώπης και πρώην αθλητής του Ποσειδώνα Ιλισίων, Γιώργος Αρνιακός. Επίσης βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ και μέλος της ΕΟΕ, Γεώργιος Αλικάκος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μέλος της επιτροπής αθλητών της ΕΟΕ, Κέλλυ Αραούζου, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννοπουλος και ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Τους αγώνες παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων μεταξύ των οποίων και ο Στέφανος Ξεκαλάκης, πρώην αθλητής του Ποσειδώνα.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο και αύριο Κυριακή 29 Μαΐου με την είσοδο για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Οι αγώνες της Κυριακής θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί.

Η διοργάνωση του 1ου Κυπέλλου συμπίπτει με τους εορτασμούς των 41 χρόνων ζωής του Ποσειδώνα Ιλισίων. Στους αγώνες Θα υπάρχει LED WALL μετάδοσης αγώνων και αποτελεσμάτων και LIVE STREAMING μετάδοση των αγώνων. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, που είναι αφιερωμένοι στις Ολυμπιακές Αξίες, θα μοιραστεί  στους αθλητές το βιβλίο της ΕΘΝ.Ο.Α. Πέντε κύκλοι, αναμνηστικά διπλώματα και θα γίνει κλήρωση δώρων σε αγώνες γιορτή της κολύμβησης.

RELATED ARTICLES