Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου Ζωγράφου17-19 Ιουνίου- 2ο Επίσημο Τουρνουά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΑΝΑΚΑΚΗ

17-19 Ιουνίου- 2ο Επίσημο Τουρνουά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΝΑΚΑΚΗ

Το τριήμερο 17-19 Ιουνίου στο Ιλίσιο εκεί που προπονούταν η μικρή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΝΑΚΑΚΗ ο Ηλυσιακός θα κάνει το 2ο Επίσημο Τουρνουά για την μνήμη της. Τουρνουά για κορίτσια, για Κορασίδες όπως θα ήθελε η νεαρή πολίστρια που έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας. Τουρνουά ανθρωπιστικό όπως όλα όσα κάνει ο Ηλυσιακός, όπως είναι και η επιθυμία της οικογένειας Αργυροπούλου – Κανακάκη .
Οσοι πάνε στο Ιλίσιο, μπορούν να φέρουν μία σακούλα τρόφιμα μακράς διαρκείας για να βοηθήσουν παιδάκια που φιλοξενούνται σε δομές του Δήμου Ζωγράφου.
Επίσης το Σάββατο στις 20.30 ο Ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκυο Ιλισιώτης Στέλιος Αργυρόπουλος (αδελφός της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας) θα βραβεύσει τα παιδιά που διακρίθηκαν στο 1ο Διασχολικό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Ελλάδα, από τον Ηλυσιακό και αγκαλιάστηκε από το Δήμο Ζωγράφου, το ΝΠΔΔ και συμμετείχαν σχολεία του Δήμου μας.
Ελάτε να χειροκροτήσουμε τον φίλο Στέλιο που θα βραβευτεί από την Δημοτική Αρχή και τον σύλλογο μας, από τον οποίο ξεκίνησε. Οι τελικοί του τουρνουά της Κωνσταντίνας είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 19/6 στις 19.00 ο μικρός και στις 20.00 ξεκινά ο μεγάλος με τις βραβεύσεις των νικητών.
RELATED ARTICLES