Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΤο αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας του Ποσειδώνα Ιλισίων (Εικ. + video)

Το αδιαχώρητο στην κοπή της πίτας του Ποσειδώνα Ιλισίων (Εικ. + video)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ζωγράφου έκοψε την πίτα του ο Κολυμβητικός Σύλλογος Ποσειδώνας Ιλισίων την Κυριακή 4 Μαρτίου. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου για τις αθλητικές αλλά και μαθητικές επιδόσεις τους. Βραβεύτηκαν επίσης οι προπονητές που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του Συλλόγου καθώς και εκπρόσωποι φορέων για την βοήθεια τη συνεισφορά τους.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος Κόλλιας, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η Γραμματέας Μίνα Λεοντοπούλου.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν ο Πέτρος Συναδινός ,μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής , Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και Πρόεδρος του ιδρύματος Δημητρίου και Λίλιαν Σταυροπούλου ,Χορηγού του Συλλόγου. Η Ιωάννα Καρυοφύλλη, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παρολυμπιακής Επιτροπής, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Αντιντοπιγκ.

Καθώς και ο Ξενάκης Παναγιώτης μέλος του ΔΣ της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Παρόντες ήταν επίσης η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Κατά την εκδήλωση παρουσιάστηκε και βίντεο με την πορεία του Συλλόγου το έτος που πέρασε:

Από αριστερά Ανδρέας Τσιμπούκης, Άγης Παπακωνσταντίνου, Μαρία Βαρσαμιδάκη, Δημήτρης Δελιγιαννίδης

Από αριστερά Βάσω Στρακαντούνα, Ιωάννα Καρυοφύλλη, Πέτρος Συναδινός, Τίνα Καφατσάκη
Θεόδωρος Κόλλιας, πρόεδρος Ποσειδώνα Ιλισίων

Προβολή βίντεο με την δράση του Συλλόγου
Μίνα Λεοντοπούλου

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η εκπρόσωπος των Εργαζομένων του ΝΠΔΔ στο ΔΣ του Γιώτα Τούλια

RELATED ARTICLES