Βραβείο καλύτερου τραγουδιού και δεύτερης καλύτερης παρουσίας για την Χορωδία του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου
Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η χορωδία του Συνδέσμου Ηπειρωτών Ζωγράφου «Η Ήπειρος» στην ”Ημέρα Αντιφωνίας και γιορτή Χορωδίας” που διοργάνωσε η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15. Την ευθύνη της εκδήλωσης είχε ο μαέστρος της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής της ΠΣΕ Βαγγέλης Κώτσου.
Στην εν λόγω διοργάνωση η χορωδία του Συνδέσμου έλαβε το 2ο βραβείο, ενώ το ένα εκ των δύο τραγουδιών που ερμήνευσαν τα μέλη της αναδείχθηκε ως το καλύτερο της διοργάνωσης. Να σημειώσουμε δε, πως μετά την εκπληκτική της ερμηνεία η Χορωδία του Συνδέσμου κέρδισε μία θέση στις 10 καλύτερες χορωδίες πανελλαδικά. Υπεύθυνη για τη χορωδία από πλευράς ΔΣ είναι η Ειρήνη Γαλαζούλα, ενώ σε αυτή συμμετέχει και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ΔΣ Γεώργιος Τάσσης.
Mέλη της είναι: Παρασκευή Αποστόλου, Σμάρω Αρβανίτη, Ειρήνη Γαλαζούλα, Γεωργία Γρίβα, Λουίζα Ερμήλου, Μαρία Zαχάρη, Μαρία Κάρκουλα, Κάρο Έντμοντ, Λούλα Καρύδα, Ειρήνη Κόπτσα, Βασίλης Λιάγκος, Έλντα Μαυρομάτη, Απόστολος Μπαρμπής, Μαριγώ Παπαγιαννοπούλου, Αικατερίνη Σαμπάτη-Γεωργάκη, Κωνσταντίνα Σαπλαούρα, Γεωργία Στασινού, Μαρία Στεφανίδου, Μαρία Σκαπέτη, Ειρήνη Σοφού, Γεώργιος Τάσσης, Σοφία Τσουκαλά, Βασιλική Χριστοπούλου.
Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη και τον μαέστρο της!