Την επαναλειτουργία Camp στα σχολεία ζητά ο ΣΓΚ του 6ου Δημοτικού Σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 6ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ                          

Ζωγράφου 29/06/2020

ΠΡΟΣ:  κ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ                                                                                    ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                                                                          ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ                                                                                                  ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ                                                                                                                           ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΥΠΟ              ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ:10

ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ CAMPS

Αξιότιμοι κύριοι ,αξιότιμες κυρίες,

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες πρωτοβουλία συλλόγου γονέων κ κηδεμόνων για την συνδιοργάνωση καλοκαιρινού camp στο χώρο του σχολείου μας με ιδιωτική επιχείρηση με κόστος 30€ την εβδομάδα για κάθε παιδί.

Μια μόλις ημέρα πριν από την «έναρξη» του προγράμματος, δεν γνωρίζουμε αν έχει δοθεί άδεια από το Δήμο και τη σχολική επιτροπή. Γνωρίζουμε την από 4/6 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για την μη διεξαγωγή camp από το δήμο για λόγους δημόσιας υγείας.

Λαμβάνοντας υπόψη και τη απόφαση του Υπουργείου Ανάπτυξης για τη λειτουργία των ιδιωτικών κατασκηνώσεων καλούμε τη δημοτική αρχή να ξαναδεί το θέμα και να οργανώσει τα camp, ακόμα και τώρα,ώστε να καλυφθεί μια βασική ανάγκη για τους γονείς τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ζητάμε να οργανωθούν τα camp από τη Δημοτική Αρχή ως οφείλει σε όλα τα σχολεία για το σύνολο των μαθητών και φυσικά χωρίς χρηματική επιβάρυνση για τους γονείς όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά τιμής

Το ΔΣ του Συλλογου