Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουΜusic Squares από τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου- Σάββατο 11...

Μusic Squares από τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου- Σάββατο 11 Ιουλίου στην Πλατεία Τερζάκη και ώρα 21:00 μ.μ.

Το ΜusiC SquareS δημιουργήθηκε για τη μουσική ανάδειξη και ζωντάνια του δήμου μας, της γειτονιάς μας, αλλά και της πλατείας ως σημείο μουσικής συνάντησης όλων των ηλικιών.

Μέσω του ΜusiC SquareS αναδεικνύονται οι μουσικοί της περιοχής μας και όχι μόνο, με σκοπό τον μουσικό αιφνιδιασμό των διερχόμενων και τη μουσική αφύπνιση της περιοχής μας.

Η ιδέα στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην προβολή μουσικών βίντεο μικρών και μεγάλων καλλιτεχνών. Το μουσικό ταξίδι ξεκινά βράδυ Σαββάτου, 11 Ιουλίου στην Πλατεία Τερζάκη και ώρα 21:00 μ.μ.

Συμμετέχουν με δημιουργίες τους οι:

@Apalaente,  @ Maria Mathioudaki, @ Thanasis Panou, @  LAB Zografou Music Education, @ Petros Tsintsaris,  @Theodosia tsatsou , @ Dimitris Mihas, @ Dimitris Kanellopoulos @, Giannis Rasoulis

Παράλληλα με την προβολή θα συγκεντρώνονται παιδικά βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης της Ογκολογικής Μονάδας “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ΕΛΠΙΔΑ” (www.elpida.gr)

(Το Μusic Squares είναι ιδέα εμπνευσμένη από τα παιδιά του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ζωγράφου. Ο πρώτος σταθμός προβολής αφιερώνεται αποκλειστικά σε αυτά για ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! Η ιδέα δεν προαπαιτεί κάλεσμα προς αποφυγή συνωστισμού στην πλατεία….αρκεί που η πλατεία θα γεμίσει μουσικές).

RELATED ARTICLES