Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠολιτιστικά του Δήμου ΖωγράφουMusic Now! Ζωγράφου Summer Festival - Από 21 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου...

Music Now! Ζωγράφου Summer Festival – Από 21 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2024

Το επιτυχημένο καλοκαιρινό φεστιβάλ μουσικής Music Now! Ζωγράφου Summer Festival συνεχίζει και φέτος ο Δήμος Ζωγράφου. Το φεστιβάλ ξεκινάει στις 21 Ιουνίου, τιμώντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου.

Με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, φετινό Music Now! προσκάλεσε για συναυλίες διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και το έργο τοπικών μουσικών σχημάτων και χορωδιών, καθώς και του Δημοτικού Ωδείου.

Φέτος δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη συνεργασία με νέους δημιουργούς της πόλης,  με μουσικά σχήματα από το τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, με την ορχήστρα ΝΟΣΤΟΣ του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, την  Camerata Junior, την ορχήστρα του ΚΕΘΕΑ -Διάβαση, αλλά και διάσημους καλλιτέχνες από το εγχώριο μουσικό στερέωμα, όπως ο Βαγγέλης Γερμανός & ο Διονύσης Τσακνής, ο Μάνος Πυροβολάκης, ο Gaudi και πολλοί άλλοι.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό, όμως το κοινωνικό πρόσημο της διοργάνωσης είναι ισχυρό, αφού για ακόμα μια φορά επανασυνδέεται με την αλληλεγγύη για τις ευάλωτες ομάδες της πόλης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα και φάρμακα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

RELATED ARTICLES