Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΗ άποψή μαςΔήμαρχε, αγανάκτηση και απογοήτευση στον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο...

Δήμαρχε, αγανάκτηση και απογοήτευση στον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο του. Εδώ και τώρα πάρε το «μαστίγιο»! ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στο ΔΗΜΑΡΧΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ Βασίλη Θώδα

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Ανατρέχοντας στο παρελθόν ένα είναι βέβαιο: Οι Δήμαρχοι που εξελέγησαν (Καφατσάκη, Καλλίρης) «έπεσαν» στην πρώτη τετραετία, μοιραίο και ασφαλώς όχι τυχαίο!

Δεν επιθυμούμε να συμβεί το ίδιο και σε σένα εξαιτίας της συσσώρευσης σοβαρών προβλημάτων στην παράταξη αυτών που «γαντζώθηκαν» στην εξουσία  αρκετές δεκαετίες τώρα και δεν «σκοπεύουν» να την αποχωριστούν αφήνοντας ανοιχτούς τους δρόμους σε νέους και καταξιωμένους συμπολίτες μας με όραμα για την πόλη!

Στο «ΣΥΡΙΖΑ» και στο συνδυασμό της κ.Καφατσάκη το «μετερίζι» της πάλαι ποτέ δοξασμένης και τιμητικώς παρεμβαίνουσας Αριστεράς  (Α κεφαλαίο, κάποτε) έγινε «μαγαζί» της αριστεράς (α  μικρό, σήμερα) και είναι βέβαιο ότι δεν μπορούν πλέον να αποτελούν παρεμβατικό πολιτικό πόλο ούτε για την πόλη!

Στην δημοτική μας παράταξη (Π κεφαλαίο, προεκλογικά) αρχίζουν τα παρατράγουδα (π μικρό, μετεκλογικά…!)

Έρχεται οργή. Από το «χαλί» στο «χάλι» η διαφορά είναι μόνο ένας…τόνος!

Και εξηγούμαι !

Οι αναθέσεις των είκοσι χιλιάδων ευρώ πέφτουν βροχή, το θέμα είναι εάν υπάρχουν και οι αντίστοιχες εργασίες… πολύ αμφιβάλλω … Διότι εκείνο που αποδεικνύεται ευκόλως είναι ότι υπάρχουν άκουσον – άκουσαν και για το ίδιο θέμα, διπλοαναθέσεις και πληρωμές διπλο – ενταλμάτων και αυτό φυσικά «ανοίγει» μεταξύ των άλλων ορθάνοιχτα, την πόρτα του Εισαγγελέα για τους υπεύθυνους γύρω σου που σφυρίζουν αδιάφορα ….

Η «ευλογημένη» ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ (αλήθεια, σχετίζεται με αυτήν ο κ.Γιαννακόπουλος;), στις 14/2/2020 (ΜΑΞΙΑΔΗΖ) αναλαμβάνει εργασίες είκοσι χιλιάδων ευρώ, στις 4/8/2020 άλλες 13.500 ευρώ και στις 9/9/2020 άλλες 20.000 ευρώ (από το ΝΠΔΔ) κ.λπ. ως ΠΡΟΑΓΩ – γός  μοιάζει…. από τα λογιστικά έως και τα χρηματοοικονομικά, «σάρωσε» στις αναθέσεις από το Νέο Ηράκλειο, ασφαλώς στην πόλη δεν θα έχουμε αντίστοιχους συμβούλους, επαγγελματίες να υποθέσω που πληρώνουν και δημοτικά τέλη!

Δεν θα αναφέρουμε περισσότερα αυτή τη ώρα, συνυπολογίστε απλά ότι όλες οι αναθέσεις είναι πανελλαδικές, εκτός πόλης και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ την ώρα που τα σχολεία (προνήπια) δεν έχουν (έστω) προκάτ αίθουσες, δεν συζητούμε για σχολεία, ενώ η καθαριότητα στην πόλη είναι ταυτόσημη με την λέξη «βρωμιά» παρά τις απίστευτες προσπάθειες (και μπράβο για την αντοχή τους) των εργαζομένων σε εποχή μάλιστα σοβαρής υγειονομικής κρίσης!

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Μπες ο ίδιος στο @Διαύγεια και πάρε το μαστίγιο!

Κάνε επιστροφή στις προεκλογικές δεσμεύσεις πριν είναι πολύ αργά για την παράταξη και εσένα προσωπικά! Είσαι πολιτικά νέος για να έχεις την τύχη του Αγγελόπουλου και της Καφατσάκη!

Και τώρα, άμεσα, που η αντιπολίτευση έχει πρόβλημα στο «μαγαζί» το μεγάλο και το «υποκατάστημα» (αυτό των 53+), το ίδιο και στο «παράρτημα» στην πόλη!

Κάποιοι «εκατόνταρχοι» γύρω σου σε «ξεφλουδίζουν» με μαεστρία πολιτικά, έκαναν το ίδιο και στον Αγγελόπουλο που επέλεξε τις γροθιές μπρος στο άγχος της πολιτικής του επιβίωσης! Και αυτό που του έμεινε στο τέλος είναι τα δικαστήρια! Και σήμερα, εγκαταλελειμμένος από όλους του συνδυασμού του (ιδιαιτέρως αξιόλογοι όπως ο κ. Καλαρρύτης του είπαν αντίο), ο ίδιος είναι πλέον σιωπηλός ως πολυτραυματίας (εννοώ πολιτικά) του «αλβανικού» μετώπου, ενδεχομένως και ανύπαρκτος στην εκλογική βάση αφού στο δημοτικό συμβούλιο είναι χωρίς πολιτικό κύρος και με ένδεια προτάσεων, σκυφτός σήμερα και όταν λαμβάνονται αποφάσεις κρίσιμες για την πόλη!

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Ένα είναι απολύτως βέβαιο: το προεκλογικό μας στίγμα αρχίζει σταδιακά στην πόλη να «θολώνει», οι διαδικασίες διαφάνειας «μολύνθηκαν» από τις «ύποπτες» μελέτες για τα LED έως τις αναθέσεις, τα προκάτ, όλα δηλώνουν προχειρότητα και ένα μακρύ χέρι (άραγε ποιος, μήπως ο «εκατόνταρχος»;) φαίνεται να τα καθοδηγεί, να τα κατευθύνει για κάποιο άγνωστο λόγο στο τέλμα!

Το ίδιο πιθανόν και εσένα, στα χνάρια του Αγγελόπουλου, στην έξοδό σου!

Αγαπητέ Δήμαρχε,

Ο κόσμος θα μας καλέσει σύντομα σε «απολογίες» αν συνεχίσουμε όπως πάμε. Η πόλη «βρυχάται» πλέον! Και το ερώτημα είναι τι θα του πούμε είτε έχουμε LED από την πατρίδα μου την Αλεξανδρούπολη, είτε όχι, είτε μελέτες από την Κρήτη, είτε διαγωνισμούς άγονους, είτε βρώμικη πόλη, είτε γονείς απελπισμένους, είτε, είτε … είτε!

Ο Θεός να σε φωτίσει αρκετά, νωρίς και πριν το 2023, όταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μπότου θα κηρύξει τη λήξη (φυσικά αν μέχρι τότε είναι μαζί σου…), αφού ο «εκατόνταρχος» ήδη «τάζει», υπόσχεται για την επόμενη περίοδο!

Πολύ θα ευχόμουν αυτή την ώρα να έχουμε θετική αξιολόγηση    στο «νυν απολύεις» και αυτό είναι σήμερα, αποκλειστικά στα δικά σου χέρια! Αυτά που πρέπει να πάρουν το μαστίγιο…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

 ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : 1. Άραγε, ομολογώ δεν το γνωρίζω, υπάρχει πυροπροστασία σε γήπεδα 5 επί 5; Παρακαλώ ας μας διαφωτίσει κάποιος από το Δήμο που ξέρει!

  1. Άραγε, η ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ δεν φτάνει και ήρθε βοήθεια από τη GREEN TREE PARTNERS στις ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ με αναθέσεις είκοσι χιλιάδες ευρώ και αυτή; Ξέρει κανείς να μου απαντήσει στις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου;

Και το ερώτημα : Όλες οι αναθέσεις για οποιαδήποτε εργασία χωρίς διαγωνισμό γιατί είναι στα όρια του νόμου (δηλ. 20.000 ευρώ). «Κουστούμια» είναι; Απλά αλλάζει ο «ράφτης»;

 

 

RELATED ARTICLES