Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουΑγώνας Δρόμου "7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου" 2/6/2018

Αγώνας Δρόμου “7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου” 2/6/2018

Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 Λαϊκό Αγώνα Δρόμου με την ονομασία 7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ

Πρόκειται για  αγώνα δρόμου απόστασης 10 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν , αγώνας 5 χιλιομέτρων καθώς και παιδικός αγώνας 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5 και 10 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλητές.

Ο αγώνας αυτός, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 7η χρονιά, είναι η συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής ενός  αγώνα δρόμου στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλητές, θεατές και πολίτες.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ι. ΑΓΩΝΑΣ 10 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 10 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1,5 ώρα- 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

 

ΙΙ. ΑΓΩΝΑΣ 5 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 2Ιουνίου 2018

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 5 χλμ

Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός τροφοδοσίας στο μέσο της διαδρομής

 

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ  Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής αγώνα: ο αγώνας θα διεξαχθεί στον εσωτερικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

 

Σημείωση: Οι διαδρομές είναι μετρημένες, όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενες. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά (chip) και τα επίσημα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν, αφού επικυροποιηθούν από την οργανωτική επιτροπή.

Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή του αγώνα.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 5 και 10 χλμ. έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Παραλαβή αριθμού – chip: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 16:45 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης του Αγώνα.

Θα υπάρξει η δυνατότητα παραλαβής των αριθμών(chip) την προηγούμενη μέρα κατόπιν ανακοίνωσης.

Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι αγωνιζόμενοι έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο.

Διακρίσεις – Έπαθλα: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές: https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=c2a56f5353c2bec23f95f5e3db984e4d

 

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για τους αγώνες των 5 και των 10χλμ. είναι 5 ευρώ.

Το ακριβές αντίτιμο συμμετοχής( ΠΡΟΣΟΧΗ) θα καταβληθεί με την παραλαβή των αριθμών(chip) συμμετοχής

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 Παρακαλούμε για την διευκόλυνση του διοργανωτή και την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα δηλώστε συμμετοχή!

 

ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 1.000 Μ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ 18,45

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.

Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα του αγώνα και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στον αγώνα. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον αγώνα θα δοθεί αναμνηστικό  Μετάλλιο.

Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

 

 

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ

 

 

Εικοινωνία zografou.campus.race@gmail.com

Τηλεφ εποικ.-69477930776-6945903548

RELATED ARTICLES