Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠαραπολιτικάΖωγραφοπόντικας Νοεμβρίου 2017

Ζωγραφοπόντικας Νοεμβρίου 2017

 

Συμπολίτης μας πήρε στην καθαριότητα τηλέφωνο και ενημέρωσε ότι έκοψε κλαδιά δέντρου από την αυλή του προκειμένου να έρθει ειδικό αυτοκίνητο και να τα μαζέψει. Πήγε λοιπόν ο άνθρωπος να γίνει καθόλα ευρωπαίος , να ενημερώσει έγκαιρα της αρμόδιες υπηρεσίες ώστε η όχληση από τα κλαδιά σε κοινόχρηστους χώρους και πεζοδρόμια να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη.

Η αρμόδια υπηρεσία των ενημέρωσε ότι θα πρέπει να ξέρουν τον όγκο προκειμένου να κάνουν και την χρέωση.

Έως 1 κυβικό χωρίς χρέωση και τα επόμενα 9€ ανά κυβικό.

ΑΠΟΡΙΑ

Πως μετράς τα κομμένα κλαδιά πόσα κυβικά είναι αγαπητέ Σταύρο ?

ΕΠΙΠΛΕΟΝ περιμένεις να σε παίρνουν τηλ οι συμπολίτες μας όταν θα πετάνε ογκώδες απορρίμματα τι στιγμή μάλιστα που θα ξέρουν ότι θα χρεωθούν με κάποιο χρηματικό ποσό ?

Νύχτα θα τα βγάζουν όλοι και λίγα-λίγα για να μην τους πάρει πρέφα η γειτονιά. Βαλκάνια είμαστε, και όχι Σκανδιναβία.

 

Η Άσφαλτος τερμάτισε την σχέση Καφατσάκη – Καραβίδα

Στα άκρα έφτασε η σχέση Καραβίδα – Καφατσάκη με αφορμή την καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης για ημιτελή παράδοση της ασφαλτόστρωσης επί της Λ. Παπάγου που έγινε το Καλοκαίρι του 2016.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι  η ασφαλτόστρωση  στην Λ.Παπάγου και στην Γ. Ζωγράφου που έγινε το καλοκαίρι του 2016 προέβλεπε ότι θα ξεκινούσε από το ΙΚΑ και θα τελείωνε στην Ηρώων Πολυτεχνείου μέσου της οδού Σμύρνης. Την ανάθεση και  ευθύνη του έργου είχε η Περιφέρεια.  Στην πράξη το έργο η ασφαλτόστρωση ξεκίνησε από την Ούλοφ Πάλμε και σταμάτησε στην διασταύρωση με Κουσίδη.

Και εδώ ξεκινούν οι απορίες :

  1. Έγινε έγγραφη διαμαρτυρία στην περιφέρεια για την μη ολοκλήρωση του έργου ?
  2. Ο εκπρόσωπος του Δήμου μας κατά την παραλαβή του έργου έκανε έγγραφες παρατηρήσεις για την μη ολοκλήρωσή του ?
  3. Τι απάντησε η περιφέρεια για την μη ολοκλήρωση του έργου ?

Με αφορμή όλων των παραπάνω έγινε μεγάλη λεκτική αντιμαχία μεταξύ Δημαρχίνας και Καραβίδα στο δημοτικό συμβούλιο. Η δημαρχίνα μάλιστα είπε στον Ανδρέα ότι στο δημοτικό συμβούλιο εκπροσωπεί τον εαυτό του και όχι το ΚΚΕ , για να πάρει την απάντηση ότι δεν έλεγε τα ίδια όταν ήταν στο παρελθόν ενεργό μέλος του ΚΚΕ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Μεγάλο σχολείο τελικά το ΚΚΕ διότι βγάζει Δημάρχους και αντιδημάρχους.

 

 

ΜΑΞΙΑΔΗΖ city

Δόθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η έκθεση ορκωτού Λογιστή για την χρήση του 2016. Όλα ωραία και καλά και ευτυχώς έχουμε και μία ανώνυμη εταιρία στον Δήμο μας ώστε να διαχειρίζεται όλη την ακίνητη περιουσία ΜΑΣ. Στο τέλος-τέλος ήταν και βασική προεκλογική δέσμευση της Δημαρχίνας το 2014.

Απλά έχουμε κάποιες απορίες και αν θέλει ο αγαπητός Στέφανος μας απαντά.

  1. Πως γίνεται και αυξήθηκαν τα μακροπρόθεσμα δάνεια ?
  2. Γιατί για δάνειο 253.000€ περίπου δόθηκε στης τράπεζες δικαίωμα προσημείωσης υποθήκης 4.870.000€ σε ιδιόκτητο ακίνητο ?

Πότε πήρε δάνειο η ΜΑΞΙΑΔΗΖ και γιατί ?

 

ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ !!!

 

 

RELATED ARTICLES