Ζωγραφοπόντικας Μαΐου 2017 / κερνάει σφηνάκια που τσούζουν

ΣΦΗΝΑΚΙ 1

ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΙΚΑ

Ο Αγγελόπουλος ορίζει ομόφωνα (κύκλοι της παράταξης λένε ότι όταν ο Αγγελόπουλος λέει ομόφωνα εννοεί αυτός και ο εαυτός του) τον Καραμπεσίνη Γρηγόρη στη θέση του Γραμματέα επικοινωνίας, τύπου & ΜΜΕ, Δημοσίων & Διεθνών σχέσεων για την περίοδο 2017-2019.

Έχει προηγηθεί μία μέρα πριν η παραίτηση του Καραμπεσίνη από τακτικό μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της ΜΑΞΙΑΔΗΖ ως εκπρόσωπος της παράταξης του Αγγελόπουλου.

Ο Καραμπεσίνης σε 24 ώρες αρνείται ευγενικά την θέση που του πρότεινε (είθισται στην πολιτική να μην βρίζεις τον άλλον και να επικαλείσαι αυξημένες επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις).

Οι κακιές γλώσσες λένε ότι και ο ίδιος από το F/B έμαθε ότι ο Παναγιώτης τον όρισε Γραμματικό στην παράταξη και του γύρισε το μάτι.

Το μήνυμα του Γρηγόρη « δεν γουστάρω άλλο…» προφανώς δεν το αντιλήφθη ο Παναγιώτης με την πρώτη. Δεν πειράζει όμως, κάλιο αργά παρά ποτέ!

ΑΠΟΡΙΕΣ

  1. Μέχρι τώρα η παράταξη ΔΕΝ είχε Γραμματέα επικοινωνίας ? το ρωτάμε διότι στην ανακοίνωση δεν λέει «σε αντικατάσταση…» / Αν δεν υπήρχε τα δελτία τύπου τότε ποιος τα γράφει και τα αποστέλλει ?
  2. Ο Γραμματέας Διεθνών σχέσεων σε μία Δημοτική παράταξη τι ακριβώς κάνει ? Ρωτάμε γιατί αν έχει ταξίδια στο εξωτερικό, σουαρέ στα Ηλύσια πεδία, μπύρες στο Βερολίνο και πίτσα στη Ρώμη (με τα έξοδα μάλιστα πληρωμένα) τότε ενδιαφέρει τα μάλα

 

ΣΦΗΝΑΚΙ 2

 

Ο Ζωγραφοπόντικας δίνει συγχαρητήρια στην ευρηματικότητα του Αντιδημάρχου Πρασίνου για το πώς βαπτίζει το κρέας ψάρι. Η επί πολλά χρόνια ανθοκομική έκθεση στο Γουδή «βαπτίστηκε» πλέον Έκθεση Λουλουδιών.

Αγαπητέ Σταύρο ο Δήμος έχει συνέχεια σε όλα τα επίπεδα τόσο σε επίπεδο εκδηλώσεων όσο και σε επίπεδο ευθυνών και Διοίκησης. Τώρα αν υπάρχει η φιλοδοξία να αφήσουμε  το όνομά μας συνδεδεμένο με κάποια εκδήλωση δημιουργούμε  μία καινούργια. (στο κάτω-κάτω ουκ ολίγες καινούργιες εκδηλώσεις δημιουργήσατε).

Για την ιστορία θυμίζουμε ότι το τρενάκι που μεταφέρει τους επισκέπτες στο Γουδή, η Δήμαρχος το στηλίτευε (όταν ήταν φυσικά αντιπολίτευση) στις τότε Διοικήσεις.

Επίσης αν δεν κάνουμε λάθος να το πουλήσετε δεν θέλατε όταν πρωτο-αναλάβατε την Διοίκηση ?

Έτσι για να μην ξεχνάμε !!!

Αν εξαιρέσουμε όμως το παραπάνω οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι και πετυχημένη εκδήλωση είναι και οργανωμένη.

 

 

ΣΦΗΝΑΚΙ 3

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες ότι το κοινωνικό παντοπωλείο κάλυψε της ανάγκες για τρόφιμα στους παιδικούς σταθμούς (ψωμιά συγκεκριμένα) τότε θα μιλάμε για άλλη μία γκάφα του τμήματος προμηθειών.

Και ας μην ξεχνάμε ότι κάποιος από τον 4ο ή τον 5ο όροφο του Δημαρχείου είναι υπεύθυνος   για ότι οι υπηρεσίες πράξουν ή παραλείψουν να πράξουν

 

===========================================================================

 Αριστερή ιδεολογία με συνέπεια

Πριν λίγο καιρό στο δημοτικό συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε πρόταση προκειμένου να παρθεί απόφαση ώστε να δοθεί εντολή  οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου να μην προβαίνουν  σε καμία ενέργεια λήψης αναγκαστικών μέτρων ή κατασχέσεων σε νοικοκυριά για οφειλές στο Δήμο.

Για την ιστορία να πούμε ότι από την Κυβέρνηση δόθηκαν οδηγίες σε ασφαλιστικά ταμεία και ΟΤΑ να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς ακόμη και σε πρώτη κατοικία (από κάποιο ποσό και πάνω και κάτω από προϋπόθεσης)   για ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε για την συγκεκριμένη πρόταση η Αριστερή διοίκηση του Δήμου απείχε της ψηφοφορίας.

Φαντάζομαι ότι την ίδια ακριβώς στάση θα τηρούσε η νυν διοίκηση αν Κυβέρνηση δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αν ήταν στην αντιπολίτευση.

===========================================================================

 

 

Στα καλά νέα αυτού του μήνα — ΕΡΧΕΤΑΙ το μετρό στην Πόλη μας

Όπως ενημέρωσαν το δημοτικό συμβούλιο το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ σε κανά 2 χρόνια το πολύ θα βάλουν μπροστά το μετροπόντικα και ταυτόχρονα θα αρχίσουν οι τσάπες και οι κασμάδες να σκάβουν πλατεία Γαρδένια, πλατεία Κύπρου και πλατεία Ελευθερίας.

Στα κακά νέα είναι ότι τα 3 εργοτάξια θα επιβαρύνουν (θα γ@μ@σουν ήθελα κανονικά να πω) την Πόλη μας για καμιά 10 χρόνια.

Ειδικά αυτοί που μένουν Άνω Ιλίσια και πάνω από πλατεία Γαρδένια θα παίζουν καθημερινά escape city για να πάνε στης δουλειές τους ή να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

ΥΠΟΜΟΝΗ αγαπητοί συμπολίτες.

Τι είναι 10 χρονάκια ?

Στατιστικά μόνο το 1/8 της ζωής σας.