ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: Έγγραφο βόμβα για το Δήμο Ζωγράφου! 7/1/2021, άρχισαν τα όργανα!

Ο γράφων είχε προειδοποιήσει για την παρουσία του κ. Μπουλούκου στις Επιτροπές Παραλαβής Έργων και η διοίκηση κώφευε…

Ο νόμος αναγράφει ρητά ότι στις επιτροπές παραλαβής δημοσίων συμβάσεων  του δήμου δεν επιτρέπονται να συμμετέχουν αιρετοί, όπως εν προκειμένου ο κ. Μπουλούκος, άγνωστο βέβαια γιατί… Αυτό οφείλει να το απαντήσει ο κ. Θώδας!

Την ίδια ώρα πολύχρωμα (πλουμιστά) παπαγαλάκια με αναφορά στο χουντικό παρελθόν τους, μέσα από τις ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ τους (!!!), ανώνυμα όπως πάντοτε, διακινούσαν σε όλους ότι ο υπογράφων δεν έχει στοιχεία για ότι λέει και γράφει ενυπόγραφα, δημόσια και παρά την προειδοποίησή μας ότι ακόμα δεν είδαν τίποτα από όσα θα παρουσιάσουμε (πάντοτε τεκμηριωμένα) μελλοντικά …

Να, όμως επιβεβαιωθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο αφού τώρα το Υπουργείο Εσωτερικών (η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών), αποστέλλει στο Υπουργείο Ανάπτυξης για περαιτέρω έλεγχο την ακυρότητα των δημοσίων συμβάσεων  που υπεγράφησαν από το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού και από τη Διοίκηση του κ. Γιαννακόπουλου…

(Στο τέλος του άρθρου δείτε την απόφαση του ΝΠΔΔ με την τοποθέτηση του κ. Μπουλούκου στην επιτροπή)

Και φυσικά ο κίνδυνος για ακύρωση των ήδη υπογεγραμμένων συμβάσεων θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στη Δικαιοσύνη… (το επόμενο προφανώς στάδιο).

Και πριν στεγνώσει το μελάνι των γραφομένων μας για όσα θα συμβούν να ΄σου και το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (της Επιθεωρήτριας κ. Μαραντίδου) που γνωστοποιεί τις παραβάσεις (η βλάβη του δήμου μπορεί να φέρει και απιστία σε βαθμό κακουργήματος για όσους δεν ξέρουν), που διαπίστωσε στη ΜΑΞΙΑΔΗΖ το 2009 (σύμβαση μίσθωσης του info café της πλατείας Γαρδένιας), στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών για καταλογισμό ευθυνών με τις υποδείξεις μάλιστα :

Άμεσης κατάπτωσης της εγγυητικής ύψους 84.000 € (η ζημιά προσδιορίζεται σε 363.000 €, είναι κακουργηματικής φύσης) και κατάσχεσης ακινήτων – άμεσα – του εκμισθωτή.

Κύριε Θώδα αλήθεια, τι προτίθεστε να κάνετε με αυτό το θέμα;  

Η Δικαιοσύνη (ως μηχανισμός αποκατάστασης δικαίου) αργεί αλλά δεν λησμονεί, αυτό είναι το μόνο βέβαιο και έρχονται και τα LED στην πόλη (αλήθεια, στο Λαύριο καλό είναι να διαβάσει ο γενικός τι αποφάσισε το Ελεγκτικό Συνέδριο – ακύρωσε τη σύμβαση -, ξέρει αυτός, για να μην εκπλαγούν πολύ από το επόμενο άρθρο μας… πιθανολογώ την ίδια τύχη θα έχει και ο δικός μας φωτογραφικός διαγωνισμός των «τυφλών» LED …)

Επανερχόμαστε στην πρότασή μας και με δεδομένη την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Θώδας οφείλει να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ τον κ. Μπουλούκο από την εν λόγω επιτροπή και να απομακρύνει τον κ. Γιαννακόπουλο που φέρει την κύρια διοικητική ευθύνη για να μη βάλει σε επιπλέον περιπέτειες το Δήμο,  αρκούν αυτές που εξελίσσονται, θα είναι υπόλογος αν δεν το κάνει!

Το ίδιο ο κ. Θώδας οφείλει να δώσει εντολή στις Υπηρεσίες του Δήμου να απαντούν στα αιτήματά μας, όπως υποχρεούνται άλλωστε… (το αποφεύγουν συστηματικά, διότι προφανώς δεν είναι τυχαία …). Θα αναμένουμε για λίγο ακόμα … Και μετά ….

Αγαπητοί αναγνώστες,

οι άνθρωποι αράχνες, που γράφουν ανυπόγραφα, πετάνε βουρκολάσπη στον ανεμιστήρα και παρεμβαίνουν παρασκηνιακά δεν έχουν θέση πλέον στην παράταξη που ανέλαβε να διοικήσει πολιτικά το δήμο αυτήν την τετραετία.

Και με την ευκαιρία, ο κ. Γιαννακόπουλος αντί να δείχνει το εξώδικο που πάλιωσε πλέον (αναμένουμε ακόμα τις μηνύσεις για να ξετυλίξουμε το κουβάρι… και να έχει ευχάριστες εκπλήξεις στη Δικαιοσύνη) ας στείλει νεότερο…! Δεν φαίνεται έξυπνο να πιστεύει ότι μας «τρόμαξε» με ένα εξώδικο που μας κάνει απλά ερωτήσεις, να απαντήσουμε λέει, τι λέτε κύριε καθηγητά, αλήθεια, για τα δικά μας χρήματα μιλάμε όταν κρίνουμε τις αποφάσεις σας … Τι δεν σας αρέσει άραγε;

Και φυσικά, όταν εσείς κ. Γιαννακόπουλε υποχρεούσθε να απαντάτε, από θεσμική θέση που κατέχετε, να δώσετε εξηγήσεις  στα ενυπόγραφα δημόσια ερωτήματά μας (εκκωφαντική άκρα του τάφου σιωπή, ως να μην γνωρίζετε ανάγνωση – αλήθεια ποιος σας γράφει τα εξώδικα …- !)

Το πρώτο «ράπισμα» που αφορά τον κ. Γιαννακόπουλο ήρθε! Στις επιτροπές παραλαβής δημοσίων συμβάσεων του Νομικού Προσώπου που προΐσταται είναι ο κ. Μπουλούκος… Τα υπόλοιπα στην πορεία… Μηδένα προ του τέλους μακάριζε… κ. Γιαννακόπουλε!

Στείλτε όσα εξώδικα, όποιοι θέλετε και κάντε όσες μηνύσεις μπορείτε! Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν! Στο Δικαστήριο που θα πάτε με δική μας πρωτοβουλία, θα αναγκαστείτε να αιτιολογήσετε όσα θα καταθέσουμε… Και τότε τα λέμε υποχρεωτικά δια ζώσης με ότι «όπλα» έχει η κάθε πλευρά!

Τα εξώδικα απλά έχουν βεβαία ημερομηνία διαμαρτυρίας αυτού που πιστεύει ότι αδικήθηκε και ουδείς υποχρεούται να απαντά πολύ δε περισσότερο εμείς που απαντούμε και γράφουμε δημόσια και ενυπόγραφα. Το εξώδικο για τους μη γνωρίζοντες δεν είναι δικαστικό έγγραφο ….

Ο παππούς, ενδεχομένως και λόγω ηλικίας πλέον να μπερδεύει και τα χάπια του, αν κρίνει κανείς από τα ανώνυμα ανατρεπτικά σχόλια (φοβάται προφανώς για όσα λέει έξω από την ομπρέλα της Χούντας του Λαδά ….) και σίγουρα από επικοινωνία τώρα μαθαίνει τα πρώτα βασικά, γι αυτό και απειλεί και φοβερίζει και προτρέπει να αυτοπεριοριστώ στο Ψυχιατρείο…

Προφανώς γιατί «ψυχιοκαταθλιπτικές» είναι οι επιδόσεις του στην επικοινωνία ακόμα και όταν με καλούσε στο γραφείο του και προκειμένου να ελέγχει όπως έλεγε τον κ. Θώδα (είναι άσχετος από διοίκηση διατυμπάνιζε …) και με καλούσε να «βάλω πλάτη» με το ενημερωτικό μου site, όπως επιμόνως απαιτούσε για το καλό όλων μας όπως χαρακτηριστικά έλεγε…!

Ήταν τότε που γελούσα και με αποκαλούσε με την λέξη με τα τρία «α» σε ποσότητα και όχι σε ποιότητα…! Εγώ κάνω ότι «γουστάρω» στο Δήμο μου έλεγε ο καημένος και είχε τότε ξεπεράσει την 8η δεκαετία …!

Έπαθε και αυτός το κάζο του, δεν περίμενε να του πει κάποιος όχι στο άρρωστο μυαλό του! Η χούντα βλέπεις είχε την περπατησιά της!

Κύριε Δήμαρχε,

έρχεται χιονοθύελλα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο σε βάθος τετραετίας! Υπάρχουν οι πρώτες ενδείξεις και γρήγορα η χιονοστιβάδα …βέβαια καλή τύχη στο διαγωνισμό, με ΝΕΑ ΜΕΡΑ, με LED ΖΩΗΣ,  με 15% την επόμενη φορά που λέει ο κ. Γιαννακόπουλος και με τον κ. Θεοδωρικάκο (ρώτησε τι έπαθε από τον δήμαρχο Ύδρας, φίλο του κ. Γεραπετρίτη…), θα βρεθείς στο περιθώριο της πολιτικής ζωής λόγω του Αντώνη Τρίτση που έχει ήδη φύγει στη ζωή προ πολλού, αλλά ταλαιπωρεί ακόμα κόσμο ακόμα, ξέρεις εσύ!

Κύριε Γενικέ μην πάτε βόρειο Ελλάδα τώρα, χιονίζει στην Αλεξανδρούπολη και σας χρειαζόμαστε στο δήμο …

Ο Δήμος πρέπει αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διάγουμε να αποκτήσει ξεκάθαρο προσανατολισμό και να γίνουν έργα με διαφάνεια για την πόλη, έτσι όπως υποσχεθήκαμε! Εμείς που πιστέψαμε στις προεκλογικές σου δεσμεύσεις και στηρίξαμε την προσπάθεια ως κομματικά μέλη της κυβερνώσας παράταξης δεν σου δώσαμε λευκή επιταγή! Οδοδείκτης ήταν το προεκλογικό μας πρόγραμμα και όχι ο κ. Γιαννακόπουλος !

Είναι μεγάλο το διάστημα έως τις εκλογές και η πανδημία κάποια στιγμή θα λήξει! Και τότε εύχομαι ο βασιλιάς να μην αποδειχτεί γυμνός …

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Με κατηγορεί ο γηραιός παππούς (σας θυμίζω ότι επέστρεψα από το ψυχιατρείο, είμαστε σε αυτή την φάση) ότι αναφέρομαι στον Καραμανλή και δεν τον γνωρίζω … Αν δεν τον μπέρδεψε με το Λαδά και το Ρουφογάλη (όχι τον Παττακό τον θυμάται!), του λέω ότι πράγματι δεν είχα την τιμή να τον γνωρίσω, αλλά συμφωνώ με τις δημόσιες απόψεις του και τις αρχές του που επικαλούμαι μονίμως!

Και ασφαλώς με τη γενναιότητα της παράταξής μας που αποκατέστησε το 1974 τη Δημοκρατία στη χώρα όταν τότε κάποιοι υμνούσαν τον Ιωαννίδη και τον Παπαδόπουλο και τους άλλους υπευθύνους της Κυπριακής τραγωδίας και όχι μόνο!

Το δόγμα «διαίρει και βασίλευε» παππού δεν πέρασε σε μένα, ήταν και είναι άλλες οι αρχές μου, καταλαβαίνω το αρρωστημένο μυαλό σου, αναγνωρίζω το θυμό σου σε όποιον διαφωνεί μαζί σου, θυμάμαι τις παραινέσεις στο γραφείο σου όταν με καλούσες  να βάλω πλάτη να ελέγχουμε το Δήμαρχο διότι δεν γνωρίζει από διοίκηση …

Παππού, υποστηρικτή της χούντας,  όπως έστρωσες στη ζωή σου έτσι και θα κοιμηθείς, απομονωμένος από το κόσμο, λοιδωρημένος και παρασκηνιακός «Καρδινάλιος» χωρίς πραγματική δόξα εκτός από αυτή της ομπρέλας του Λαδά! ΞΕΦΤΙΟΣ …

Είναι η τελευταία φορά που σε προκαλώ να γράφεις επώνυμα στις «ανατροπές σου» και να υπογράφεις τα κείμενα της αθλιότητάς σου …Τι φοβάσαι; Την Κόλαση που θα΄ρθει όταν γράψεις με το όνομά σου;

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ