Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΗ άποψή μαςΎποπτες αναθέσεις … σκάνδαλο!

Ύποπτες αναθέσεις … σκάνδαλο!

Ανησυχούν όλοι τελευταία για τα συμβαίνοντα στο δήμο μας! Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ που ευαγγελιζόταν ο ΤΕΡΤΙΟΣ «κατέβασε» το site της και πλέον αυτοανετράπη…

Δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια αλλά λέγεται ότι ο Αγγελόπουλος αναμένει την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν σε αγωγές εναντίων δημοσιευμάτων που τον δυσφημούσαν στο παρελθόν και ο Ανατροπέας (!) «φώλιασε» από τώρα στ΄ αυγά του… Ίδωμεν! Κοντή γιορτή και για τον ΤΕΡΤΙΟ…

Η συλλεκτική εφημερίδα με τον ίδιο τίτλο κυκλοφόρησε σε λίγα αντίτυπα στο δήμο για να καθησυχάσει όσους προφανώς ανησυχούν που «άλλαξε» ο δήμαρχος Θώδας από την πολύ και επίμονη εργασία και τα θεαματικά   έργα της διετίας (η βρωμιά και η δυσωδία των σκουπιδιών και όχι μόνο είναι πλέον «αχτύπητη»!).

Κύριε Μπουλούκο, ελάτε επειγόντως στη θέση σας… Μας λείψατε ….

Και ενώ συμβαίνουν ταύτα, το ΝΠΔΔ  Αθλητισμού και προπαντός Πολιτισμού αναθέτει … αναθέτει και αναθέτει … Γιατί; Ο νοών – νοείτω…

Και για να είμαστε συγκεκριμένοι:

Το 2019 και ενώ οι απευθείας αναθέσεις είχαν όριο 20.000 € πλέον ΦΠΑ:

Ο δήμος ΑΙΓΑΛΕΩ  ανέθεσε εργασίες (προσοχή) συντήρησης εξοπλισμού, καθαρισμού κολυμβητικών δεξαμενών, ελέγχου και διατήρησης ποιότητας νερού  με 14.000 € ετησίως, ο δήμος ΨΥΧΙΚΟΥ με 20.000 €, ο δήμος ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ με 18.000 €, ο δήμος ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ με 18.000 €, ο δήμος ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με 19.800 € και ο πλούσιος δήμος ΖΩΓΡΑΦΟΥ με  38.800 € ετησίως! Ρε αθεόφοβοι …. Ήμαρτον …. Με οδοντογλυφίδες κάνατε καθαρισμό ….

Το γεγονός ότι οι εργασίες στο κολυμβητήριο (εργασίες ελέγχου και διατήρησης
ποιότητας νερού κολυμβητικών δεξαμενών καθώς και Καθαρισμός Κολυμβητικών Δεξαμενών)
ανατίθενται στον κ. ΤΖΑΜΑΛΗ, εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο (αργότερα, σε άλλη δημοσίευση αναλυτικά σχετικά με το θέμα) που «διατηρεί» προσφάτως ζεστές χειραψίες με το δήμαρχο (!).Το πως και το γιατί φαντάζομαι θα δύναται να εξηγήσει όπου απαιτηθεί ο Γιαννακόπουλος… Και ασφαλώς ο ίδιος γιατί μας αλλάζει τα φώτα …!

Σε όλους τους δήμους ο καθαρισμός πισίνας και ο έλεγχος της ποιότητας νερού είναι ενιαία παροχή από 15.000 € έως 20.000 €, στο δήμο Ζωγράφου 38.800 €! ( άλλη παροχή και απευθείας ανάθεση ο καθαρισμός πισίνας και άλλη απευθείας ανάθεση  ο έλεγχος ποιότητας νερού – με ανάδοχο το ίδιο πρόσωπο /  τελικά, «ζωγραφίζει» ο Θώδας με το Γιαννακόπουλο θα μπορούσε, ηδύνατο  να πει ακόμη και ο ΞΕΦΤΙΟΣ, συγνώμη ΤΕΡΤΙΟΣ…). Και ας λένε κάποιοι ότι ξεχαρβαλώνει το δήμο …. Έτσι δικαιολογούνται μάλλον και όσα συνέβησαν με τους ναούς στην τελετή του αγιασμού των υδάτων!

Αγαπητοί συμπολίτες, αν αυτά συμβαίνουν στα κολυμβητικά νερά αναλογιστείτε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα (κοιμητήρια, κανδήλια, ΜΑΞΙΑΔΗΖ, LED, οχήματα…).

Αναλογιστείτε τι συνέβη στο AVEC ( θα κιτρινίσει η οθόνη κ. Τανταρούδα – θα επανέλθουμε συντόμως με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ), τι συνέβη στα κοντέινερ των στοιβαγμένων παιδιών στα σχολεία, τι συμβαίνει στις προμήθειες στην καθαριότητα και αλλού!

Βομβαρδιζόμαστε με μεγάλα λόγια, ο τύπος στην πόλη (για να ζει) είναι πλέον «μύωψ», έχει πολιτικό στραβισμό και  είναι «μονόφθαλμος», οι πολίτες αποστρέφονται αηδιασμένοι  την τοπική αυτοδιοίκηση και μας πήραν «παραμάσχαλα» οι Λωτοφάγοι κάθε λογής που αδειάζουν ως «ποντικοί» το τυρί,  τα δημόσια ταμεία «τρώγοντας» και σπαταλώντας δημόσιο χρήμα!

Οι πράξεις της εκτελεστικής εξουσίας στο δήμο μας είναι «αηδιαστικές» το λιγότερο, εξόφθαλμα παράνομες (η κατάτμηση των έργων και οι απευθείας αναθέσεις πάνε σύννεφο) και με αναιτιολόγητες αφορμές, βραχυχρόνιες αναγκαιότητες, φονικές για το δημόσιο χρήμα – δημοτικά τέλη  που όλοι πληρώνουμε.

Η διοίκηση του Δήμου είναι κοινό μυστικό όλων είναι ανεπαρκής, ανύπαρκτη διοικητικά, ήδη αποτυχημένη.

Η αντιπολίτευση είναι σιωπούσα και «ακτινοβολεί» έως τώρα μετριότατα χωρίς επαφή με τους πολίτες και έλεγχο σε όσα πράττει η διοίκηση του δήμου απροκάλυπτα.

Απαιτείται κάθαρση από νέες δυνάμεις στην πόλη και έλεγχος των πεπραγμένων, κάτι που θα γίνει στο μέλλον από ανάγκη για αυτούς που νομίζουν ότι θα ξεφύγουν ….

Ο θεσμός επιβάλλει οι ανήθικοι να σταματήσουν να εμπορεύονται τη θεσμική εμπιστοσύνη των πολιτών!

Οι ευνοημένοι και οι «βολικούλιδες»  είναι καιρός να “πνιγούν” στις καθαρισμένες ή όχι πισίνες των 40.000 € ετησίως με κατάτμηση έργου και ανάθεση ρόλου σε ημέτερους …  που μας αλλάζουν τα φώτα!

Πάμε για νέα αρχή, χωρίς «πολιτικές βδέλλες» στην πολιτική αιμοδυναμική της πόλης και χωρίς ουρανοκατέβατους  στα δημόσια ταμεία των δημοτικών μας τελών…

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Ψευδής για τους αναγνώστες μου η πληροφορία της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ (τρομάρα της) ότι ο Καζάκος μου υπέβαλλε μήνυση! Πολύ θα το επιθυμούσε η ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ο ΞΕΦΤΙΟΣ και οι παρατρεχάμενοι ….

Επ΄αυτού, αυτή την ώρα δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω παρά μόνο ότι όποιος επιθυμεί κάτι τέτοιο τη διεύθυνσή μου τη γνωρίζουν, απλά οι μηνύσεις είναι επώνυμες και οι κρυπτόμενοι δεν έχουν τέτοιο δικαίωμα …

ΤΕΡΤΙΕ, ΞΕΦΤΙΕ, φίλε του Λαδά το ακούς; Η χούντα πέρασε … Και για τον παππού ισχύει αυτό ….

RELATED ARTICLES