Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΞεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ζωγράφου

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ζωγράφου στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής που υλοποιεί, συνεχίζει τη λειτουργία του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ και για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023 με μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας στους μαθητές της Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου που οι οικογένειές τους πληρούν τα οικονομικά κριτήρια.
Τα θερινά τμήματα προετοιμασίας για τους μαθητές που θα φοιτήσουν στη Γ’ Λυκείου την επόμενη ακαδημαϊκή περίοδο θα λειτουργήσουν από 04 Ιουλίου έως 29 Ιουλίου 2022, ενώ τα χειμερινά τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για τους μαθητές της Α’,Β’ & Γ’ Λυκείου θα αρχίσουν τον Οκτώβριο 2022.
Οι εγγραφές για τα θερινά τμήματα προετοιμασίας στη Γ’ Λυκείου ξεκινούν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022. Για τις εγγραφές μαθητών της Α’, Β’ και Γ΄Λυκείου για τα χειμερινά τμήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 και θα διαρκέσουν έως την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2022.
Απαραίτητη κατά την εγγραφή είναι η παρουσία του μαθητή και του κηδεμόνα, προσκομίζοντας τα εξής δικαιολογητικά:
• Φωτοαντίγραφο Ενδεικτικού Ελέγχου (γραπτή & προφορική βαθμολογία)
• Φωτοαντίγραφο πρόσφατου εκκαθαριστικού σημειώματος
• Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατηρίου και των δύο γονέων
• Πιστοποιητικό οικογενειακής Κατάστασης
• Βεβαίωση Μόνιμης κατοικίας ή λογαριασμός ΔΕΚΟ
Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο τηλέφωνο 210-7486267 καθημερινά 10:00 -15:00. Διεύθυνση: Χ. Μούσκου 18, Πλατεία Κύπρου.
RELATED ARTICLES