Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΠαραπολιτικάΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ στην στήριξη Καζάκου προς Αγγελόπουλο

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ στην στήριξη Καζάκου προς Αγγελόπουλο

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα -Το Σκονάκι- ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Καζάκος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά μαζί του στο μέλλον. Μίλησε για απρεπή συμπεριφορά  από μεριάς του Αγγελόπουλου διότι δεν στήριξε και υποστήριξε τα έργα και ημέρες της δικής του θητείας ως Δήμαρχος.  Στο τέλος της συνέντευξής του μίλησε για διεργασίες που γίνονται προκειμένου να βρεθεί ένα νέο όνομα που θα ηγηθεί ένα νικηφόρο σχήμα προς της εκλογές.

Επί της ουσίας η συνέντευξη αυτή δεν ήταν τίποτα περισσότερο από τον επίλογο ενός προαναγγελθέντος «διαζυγίου». Οι σχέσεις των δύο ανδρών είχαν διαταραχθεί από της εκλογές ακόμη του 2014 όταν ο Κος Αγγελόπουλος σε ομιλία του  είπε για «ρήξη» με το παλαιό και το παρελθόν. Το επανέλαβε μάλιστα και στο παραταξιακό του έντυπο.

Από την άλλη άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Καζάκου  κατηγορούν τον Αγγελόπουλο για μέγιστη αχαριστία τονίζοντας ότι εάν δεν ήταν ο Καζάκος να τον φέρει στην πολιτική σκηνή του Ζωγράφου και η ΔΑΔΑ να τον στηρίξει στης εκλογές  ούτε Αντιπρόεδρος στο ΣΠΑΥ θα ήταν ούτε τίποτα

Είναι γεγονός πάντως ότι ο Αγγελόπουλος  στις τελευταίες εκλογές στηρίχτηκε από δύο βασικούς πυλώνες . Ο ένας ήταν αυτός της ΔΑΔΑ και του Καζάκου και ο άλλος  πυλώνας ήταν αυτός της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά την απώλεια του ενός πυλώνα φήμες θέλουν ο Αγγελόπουλος να έχει απολέσει και τον δεύτερο πυλώνα (αυτόν της Νέας Δημοκρατίας).

Μένει να δούμε αν αληθεύουν αυτές οι φήμες.

ΚΑΙ θα το δούμε αυτό εάν τα στελέχη της  τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής αλλά και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα παραβρεθούν στην παραταξιακή του εκδήλωση .

RELATED ARTICLES