Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΠαραπολιτικάΤίτλοι τέλους και από Νέα Δημοκρατία στον Αγγελόπουλο ?

Τίτλοι τέλους και από Νέα Δημοκρατία στον Αγγελόπουλο ?

Επιβεβαιώνονται τελικά όπως φαίνετε οι φήμες (όπως είχαμε γράψει προ ημερών) ότι  και η επίσημη Νέα Δημοκρατία  αποστασιοποιείται από το πρόσωπο του Κου Αγγελόπουλου ως εκλεκτού του κόμματος  προκειμένου να ηγηθεί ψηφοδέλτιο του συγκεκριμένου χώρου για της επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στην Κυριακάτικη παραταξιακή εκδήλωση – γλέντι που έγινε σε γνωστό κέντρο της Πόλης μας  αίσθηση έκανε η απουσία του Προέδρου της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας Κου Δήμα, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ζωγράφου Κου Κονταλή, του προέδρου της Νομαρχιακής επιτροπής Κου Σπύρου Αλέξανδρου, καθώς και των τριών μελών  της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής που προέρχονται από τη πόλη μας (Θώδας Βασίλης, Σιάτρας Χαράλαμπος, Γεωργίου Βασίλης).

Επιπλέον δεν παρέστει  κανείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β΄ Αθηνών.

Με τα νέα αυτά δεδομένα τίθεται πλέον εν  αμφιβόλου η πολιτική δυναμική του κου Αγγελόπουλου για της δημοτικές εκλογές του 2019.

Φήμες από την άλλη λένε ότι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, θέλοντας να συμβάλει στην ενωτική πορεία της ΝΔ στα αυτοδιοικητικά του Ζωγράφου, σκέφτεται (κάποιοι λένε ότι το έχει ήδη κλειδώσει) την μεταπήδηση του στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας διευκολύνοντας έτσι την όλη κατάσταση.

Ίδωμεν…

RELATED ARTICLES