Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΘρήνος στο Βέλγιο: Έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία ο τερματοφύλακας της...

Θρήνος στο Βέλγιο: Έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ

O τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ ,Μιγκέλ Βαν Ντάμε, έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία κι «έφυγε» από τη ζωή στα 28 του μόλις χρόνια.

Μετά από πολύχρονη μάχη με τη λευχαιμία, ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ ,Μιγκέλ Βαν Ντάμε, «έφυγε» σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Διαγνώστηκε για πρώτη φορά το 2016, μετά από έναν έλεγχο ρουτίνας, κατάφερε σε πρώτη φάση να βγει νικητής και μάλιστα να επανέλθει στην αγωνιστική δράση, αλλά τον Ιανουάριο του 2020 η ασθένεια επέστρεψε και λίγους μήνες αργότερα ο ίδιος γνωστοποίησε ότι οι θεραπείες δεν είχαν πλέον κανένα αποτέλεσμα.

«Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το πώς αισθανόμαστε, αν και γνωρίζαμε ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά εδώ και καιρό. Η σημερινή είναι μία από τις πιο δύσκολες ημέρες στα 123 χρόνια ιστορίας της Σερκλ Μπριζ.

ingr

Η σκέψη μας είναι πρωτίστως στη σύζυγό του Κιάνα, την κόρη του Καμίλ, στους γονείς του Μιγκέλ και στην αδελφή του Φραντσέσκα, καθώς και σε όλους τους φίλους και συγγενείς του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο βελγικός σύλλογος, στον οποίο ο Βαν Ντάμε πέρασε το σύνολο της επαγγελματικής του καριέρας, καταγράφοντας περίπου 50 συμμετοχές (πέντε εκ των οποίων αφότου διαγνώστηκε για πρώτη φορά με λευχαιμία).

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES