ΘΩΔΑΣ : Πολιτική Πρωτοκαθεδρία! ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ : Κίνηση ματ! Διαβασμένος έπιασε «στον ύπνο» την κ. Μπότου! Ή καλύτερα τον παππού…!

Η στήλη μας προ πολλού είχε διατυπώσει την άποψη ότι η δεξιά παράταξη για να έχει μακροβιότητα πρέπει να ενωθεί πολιτικά στο Δήμο με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Θώδα. Είναι σαφέστατη η πολιτική μας θέση και η αστική αντίληψη περί ομαλούς διοίκησης αυτή την τετραετία για το καλό των πολιτών.

Η ιδέα να αμεληθεί ο κ. Αγγελόπουλος  και να προχωρήσουν με αφορμή τον προϋπολογισμό σε ανεξαρτητοποίηση τρεις δημοτικοί σύμβουλοι μόνο «εκδικητική» και πολιτικά ανόητη μπορεί να είναι…και δεν απαιτεί ιδιαίτερη πολιτική ευστροφία για να καταλάβεις μελλοντικά της συνέπειες…

Η δε πρακτική αυτό να γίνει προτού συζητηθεί ο προϋπολογισμός, ως ιδέα (πιθανολογείται) μόνον σε κανέναν παππού ανόητο, ξεμωραμένο μπορεί να οφείλεται!

Αλήθεια κ. Μπότου, ο κ. Αγγελόπουλος ποιόν εννοούσε με τη φράση : «μήπως το έγραψε χειρόγραφα  ο παππούς και δεν το βρίσκεις να μου το στείλεις με email!»… που έκανε τους γνωρίζοντες να μειδιούν και εσάς να μην μπορείτε να αρθρώσετε λέξη, ως να γνωρίζατε από πρώτο χέρι τον εγκληματία του παρανοϊκού και «βλακώδους πολιτικού εγκλήματος» που μάλλον στήθηκε και άγαρμπα!

Η διοίκηση πιάστηκε στον ύπνο αφού ως φαίνεται δεν είχε εξετάσει επιπτώσεις μιας πρόχειρης στρατηγικής, παθιασμένου πολιτικά τραμπουκισμού απέναντι στην παράταξη του κ. Αγγελόπουλου και ευκαιριακής συμπεριφοράς του παππού… που ως φαίνεται θα καταστρέψει και τον κ. Θώδα φεύγοντας!

Αλήθεια, τι θα γίνει αν ο κ. Αγγελόπουλος δεν προσέλθει την επόμενη Κυριακή στο δημοτικό συμβούλιο; Τι θα γίνει εάν δεν εκλεγεί γραμματέας; Τι θα σημαίνει αυτό για την περαιτέρω λειτουργία του Δήμου; Γιατί άνοιξε τόσο βιαστικά η διοίκηση ένα τέτοιο θέμα;

Ένα «καπρίτσιο» του παππού, ένας ανόητος πολιτικός ακτιβισμός ή πρόθεσή του παππού να δείξει ότι «διαφεντεύει» ακόμα το δήμο όταν το μάρμαρο πάει μόνο στους …δημότες;

Και τα βασανιστικά ερωτήματα :

Γιατί δεν περίμεναν να εξελιχθεί το δημοτικό συμβούλιο, να ακούσουν τις θέσεις και τις όποιες αντιθέσεις και μετά να παραιτηθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του κ. Αγγελόπουλου κ.κ. Τζανής, Λένης, Αλεξανδρής;

Γιατί η διοίκηση δεν ήταν προετοιμασμένη, ενώ ως φαίνεται συμμετείχε, γνώριζε και πιθανόν το προκάλεσε στην στριμωκτική ενέργεια του κ. Αγγελόπουλου, εξόχως πολιτική, να ζητήσει να προηγηθούν εκλογές σε αντικατάσταση των όσων ανεξαρτητοποιήθηκαν;

Η αλήθεια είναι ότι η νηφαλίως, ως φαίνεται προετοιμασμένη πρακτική του κ. Αγγελόπουλου, κέρδισε κατά κράτος την απροετοίμαστη, αψυχολόγητη προτροπή, επιλογή, συμπεριφορά ακτιβισμού της ομάδας των τριών… (ως φαίνεται είχαν επιλέξει σύμβουλο πολιτικά γερασμένο…)

Και πάμε στους τρεις ανεξαρτητοποιηθέντες :

Αλήθεια χωρίς προγραμματική βάση σύγκλισης, πως θα τοποθετούν μελλοντικά σε θέματα όπως το κοιμητήριο, διαγωνισμός για τα LED, αναθέσεις σε πρώην εταιρίες τους (άγνωστο εάν σήμερα λειτουργούν και ως παρένθετα πρόσωπα ή όχι) όταν με τόση ελαφρότητα διαταράσσουν (άνω – κάτω) μία πολιτική ομάδα, αυτήν της παράταξης του κ. Θώδα;

Κύριε Δήμαρχε έχετε ακόμα χρόνο, σας στρώνουν γυαλιά στο δρόμο σας, όταν θα το καταλάβετε θα είναι αργά…

Η πολιτική κατεύθυνση είναι μια ενωμένη δεξιά παράταξη, Δήμαρχος Βασίλης Θώδας, διαφάνεια, έργα και πάλι έργα στην πόλη και αξίωση για δεύτερη ισχυρή τετραετία..

Ο «πολιτικός σας τάφος», το χαντάκι ακούει στο όνομα Δαστερίδης και έρχεται σε λίγο. Θα πάρει μαζί του πολλούς και τον γενικό που ταξιδεύει από Αλεξανδρούπολη σε Αθήνα ….

Κύριε Δήμαρχε, έχετε μπει σε περιπέτειες και αν το δείτε νωρίς, έξω από κυκλοθυμικούς γεροντισμούς παππούδων συμβούλων θα είναι ευκαιρία να αφήσετε το όνομά σας με χρυσά γράμματα στην Πόλη…

Διαφορετικά θα ισχύει αυτό των Κοτσολιούτσων που το 2009 λάμβαναν στο αυτοκρατορικό παλάτι του Τόκυο το παράσημο του Τάγματος του Ανατέλλοντος Ηλίου από τα χέρια του Αυτοκράτορα Ακιχίτο και πρόσφατα περνούσαν το κατώφλι των φυλακών Τρικάλων!

Σας φωτογραφίζουν πολλοί και σας παρακολουθούν περισσότεροι για τα όσα δημόσια συμβαίνουν στην πόλη! Αυτό να το έχετε κατά νουν και όχι μόνο για την υπόθεση των LED που διακαώς ο γενικός θέλει να Δαστεροπροκόψει!

Οι παππούδες δεν είναι πάντα οι καλύτεροι σύμβουλοι διότι έμειναν πίσω στην τεχνολογία, στις μηχανορραφίες και στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Και να θυμάστε ότι την κατάλληλη ώρα θα σας κλωτσήσουν από το θρόνο σας όταν η κ. Μπότου θα οργανώσει τα επόμενά της βήματα …

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Ενώ γράφονται αυτές οι γραμμές ο κ. Αγγελόπουλος ανακοίνωσε την διαγραφή των τριών δημοτικών συμβούλων του και ζήτησε να παραδώσουν τις έδρες τους! Ακόμα πιθανόν δεν κατενόησε ότι στις δημοτικές εκλογές, στις τοπικές κοινωνίες οι ψήφοι είναι ατομικοί και καλώς δεν τις παραδίδουν οι τρείς αφού αυτοί τον επέλεξαν και όχι αυτός! Αυτοί έτρεξαν να πάρουν ψήφους ενώ αυτός όχι!

Την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αν είναι, τότε θα μετρήσει τις δυνάμεις του και τους συμπαθούντες αυτόν!

Ο εγωισμός δεν είναι ιδιαίτερα καλός σύμβουλος όταν απέναντί σου έχεις τον κ. Θώδα που απολαμβάνει πλέον πολιτικής πρωτοκαθεδρίας στην πόλη και μοιάζει ανίκητος!

 

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ