Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΣυνέδριο για την ειδική αγωγή στο Ναύπλιο | Η Ζωγραφιώτισσα εκπαιδευτικός Βίκυ...

Συνέδριο για την ειδική αγωγή στο Ναύπλιο | Η Ζωγραφιώτισσα εκπαιδευτικός Βίκυ Γιαννούλη μεταξύ των εισηγητών

Το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή, Λογοθεραπεία, Συμβουλευτική του Ε.Κ.Π.Α. σε συνεργασία με το Επιστημονικό Σωματείο Ε.Σ.Σ.Λ.Ε.Π.Ε συνδιοργάνωσαν το 11ο επιστημονικό επιμορφωτικό συνέδριο τους στο Ναύπλιο, από 20-23 Ιουλίου 2017.

Το συνέδριο απευθυνόταν σε: Πανεπιστημιακούς, διδάκτορες και υποψήφιους διδάκτορες, ειδικούς επιστήμονες, εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, και στελέχη της εκπαίδευσης, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους μεταπτυχιακούς, φοιτητές Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. και σε όποιον ενδιαφέρεται να προσεγγίσει, να ενημερωθεί και να αποκτήσει εξειδικευμένες γνώσεις στα επιστημονικά αντικείμενα που πραγματεύονται.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η διάχυση των καλών πρακτικών των εκπαιδευτικών της πράξης, καθώς και η ανάδειξη νέων επιστημόνων του χώρου, οι οποίοι παρουσίασαν τις δικές τους εισηγήσεις.

Ανάμεσα στους εισηγητές ήταν και η εκπαιδευτικός Βίκυ Γιαννούλη, η εισήγηση της οποίας είχε τίτλο «Προσέγγιση της αναπηρίας στην προσχολική ηλικία- εργαστήρια σε δημοτικό παιδικό σταθμό». Στην παρουσίασή της αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έκανε στο δημοτικό παιδικό σταθμό της Γκανογιάννη μέσα από δράσεις για τη νοηματική γλώσσα και τη γραφή Brail.

RELATED ARTICLES