Συγκεντρώνονται πυκνά σύννεφα στο δήμο! Περίεργα περιστατικά με υπάλληλο στις Τεχνικές Υπηρεσίες και «μερακλίδικα» εξώδικα από επικοινωνιολόγο στη στήλη!

(…) Η Διοίκηση του δήμου «καρφώνει» πλέον τον ίσκιο της! Και ασφαλώς αυτό είναι πολύ κακό σημάδι για το μέλλον της! Δεν έχει πλέον τον ήλιο καταπρόσωπο από ψηλά παρά μόνον αυτόν τον ήλιο των ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ της πόλης που οδηγούν πλέον τον κ. Θώδα στην καθέλκυση της πολιτικής συντριβής το 2023!

«Μάστορες» επικοινωνιολόγοι της πόλης, ιστιοράφοι του Facebook και αφού κατεβάζουν έντρομοι τις αναρτήσεις τους από το προσωπικό τους προφίλ, ναι αυτές που εξύβριζαν υπουργούς, δήμαρχο Αθηναίων και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όταν το αποκαλύψαμε δημόσια, μας αποστέλλουν εξώδικα που αγγίζουν τα όρια των κονφερασιέ στα κλασσικά θέατρα του γέλιου και της κωμωδίας!

Και ενώ αρνούνται με θρασύτητα ότι εξύβριζαν στις αναρτήσεις που όλως τυχαίως έσβησαν από το προφίλ τους δεν πιστεύουν ότι εμείς κάναμε save (print screen) σε όσα κατέβασαν για να σβήσουν τα ίχνη τους! Και ασφαλώς παίρνουν θέση στον περίγελο της ανοησίας αφού μπορούμε να τους τα στείλουμε με το ίδιο εξώδικο για να τα΄χουν και στο δικό τους αρχείο! Και αυτός είναι ο επικοινωνιολόγος σύμβουλος του δημάρχου … Αποφεύγουμε να ρωτήσουμε για τα κριτήρια πρόσληψης!

(…) Και το πιο σημαντικό του γέλωτος είναι ότι ενώ παραδέχεται ότι «πετάχτηκαν» από το Μαρούσι για να προσφέρουν υπηρεσίες επικοινωνίας αποκλειστικά στο δήμαρχο Ζωγράφου (να τους χαίρεται), δεν αμείβονται παρά με ψίχουλα!

Είναι συγκινητικό, οι συνεργάτες μας όλοι, είμαι βέβαιος και όλοι οι δημότες, εκλιπαρούμε το δήμαρχο να δώσει αυξήσεις, να σταθεί ως εκπρόσωπος του Δήμου επάξια στα αιτήματα των νεαρών που καλύπτουν όλο το ουράνιο τόξο της πολιτικής με τις γεμάτες ιδέες σε δεξιό δήμαρχο, όπως προεκλογικά τουλάχιστον μας διαβεβαίωνε ότι είναι ο κ. Θώδας!

Τουλάχιστον δήμαρχε κάνε κάτι μην «γίνουμε τελείως ρεζίλι» ως πόλη στον άλλο δήμαρχο που υβρίζει ασύστολα ο Θοδωρής Καστανάκης, στο Μαρούσι, τον κ. Αμπαζόγλου! Και δεν λέω για το Δήμαρχο Αθηναίων διότι εκεί αν ανοιχτεί το θέμα με «Καμίνη» θα μοιάζει!

(…) Δημοσιεύουμε το εξώδικο, την κιβωτό και το πηδάλιο της κονφερασιέ επικοινωνίας για να εκδηλώσουν όλοι τον θαυμασμό τους στους βολεμένους νέους του δήμου μας, με την παράκληση στο δήμαρχο να υιοθετήσει εδώ και τώρα αυξήσεις για το σύμβουλό του επικοινωνιολόγο!

(…) Η παράδοση δεν χάνεται, προβλέπω κηδεμόνες στην Ευελπίδων και χαμόγελα της στήλης όμοια με αυτά του Τζιλάλη, του πάλε ποτέ ισχυρού ανδρός της καθαριότητας στο Μαρούσι! Οψόμεθα!

(…) Σύννεφα έχουμε στο δήμο και από εργαζόμενη η οποία κατήγγειλε πρωτοφανή περιστατικά με προεκτάσεις παρενόχλησης και βιαιότητας, υπονόησε περισσότερα και άφησε προφανώς για την κατάλληλη στιγμή άλλα αν κρίνουμε από τις καταθέσεις της στην Αστυνομία!

Στο «ντάκο» ο κ. Αλευράς  (Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών) και το θέμα ασφαλώς θα έχει συνέχεια, θα το παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρων, αφού στην ιερή συγκίνηση για τον επικοινωνιολόγο που αμείβεται με ψιχία, η στήλη είχε προειδοποιήσει για τα LED (ο κ. Αλευράς είχε εκεί σημαίνοντα ρόλο) και στις αιτήσεις μας όταν δεν απαντά, κάνει λάθη στις απαντήσεις που τάχα ανακαλύπτει όψιμα… Και πάει λέγοντας! Καιρός να ανοίξει ο «φάκελος» των Τεχνικών Υπηρεσιών στο δήμο με αφορμή και το θέμα της υπαλλήλου!

Κύριε δήμαρχε, όσο είναι νωρίς και έως να ληφθούν τα αποτελέσματα της ΕΔΕ που καλώς διατάξατε μήπως να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο κ. Αλευράς προκειμένου να μην επηρεαστεί η  έρευνα από τυχόν παρεμβάσεις  του;

Μία ιδέα λέω και θα τη κατανοήσετε συνολικά αργότερα όταν και άλλα σύννεφα θα έρθουν στο δήμο με αφορμή τον κ. Αλευρά (λίγη υπομονή) και ασφαλώς τα «μερακλίδικα» εξώδικα του Θοδωρή Καστανάκη! Το να είστε έτοιμος και για άλλες ΕΔΕ δεν θα αποτελέσει έκπληξη απεναντίας σοφή προετοιμασία!

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Παραβιάσαμε λέει τα προσωπικά δεδομένα ο Θοδωρής Καστανάκης του Ελευθερίου.

ΕΡΩΤΗΜΑ: Ξέρει τι είναι; μήπως να διαβάσει πρώτα; Επικοινωνιολόγος είναι! Θα του χρειαστεί …