Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΣάββατο 7 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ.-YOUR PET DAY - στο δασικό...

Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ.-YOUR PET DAY – στο δασικό πάρκο Γουδή, έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου

YOUR PET DAY: Φροντίζουμε τον πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας και απολαμβάνουμε τον περίπατό μας με τους τετράποδους φίλους μας.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, την εθελοντική ομάδα του και την εφαρμογή Yourpetapp, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων, σας προσκαλούν σε μια ημέρα αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους και στην προστασία του Υμηττού μας.

Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. σας περιμένουμε στο δασικό πάρκο Γουδή, έναντι Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου, σε μια δράση που στοχεύει στον καθαρισμό, τη φροντίδα και την ανάδειξη του δασικού χώρου που είναι τόσο κοντά στις γειτονιές του Ζωγράφου και ταυτόχρονα στη στήριξη του έργου όλων εκείνων των εθελοντών που αφιερώνουν τη ζωή τους για την προστασία των αδέσποτων ζώων.

Πρωταγωνιστές του σπουδαίου αυτού εθελοντικού εγχειρήματος θα είναι οι μαθητές από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ζωγράφου μέσα από την πρώτη δράση εθελοντικού καθαρισμού, μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ελάτε με τον μικρό σας τετράποδο φίλο ή ελάτε να βρείτε το νέο μέλος της οικογένειάς σας όπου θα σας γεμίσει χαρά και αγάπη και απολαύστε μια όμορφη πεζοπορία στον πνεύμονα πρασίνου της περιοχής.

Στη δράση θα είναι μαζί μας και η ιδρύτρια του YΟUR PET, η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής βοήθειας προς τα ζώα. Το Your Pet App διευκολύνει όλους μας σε περίπτωση που θέλουμε να υιοθετήσουμε ένα ζωάκι, να δώσουμε για υιοθεσία ή αν το έχουμε χάσει, βοηθάει τα αδέσποτα και τις φιλοζωικές.

RELATED ARTICLES