Τετάρτη, 23 Απριλίου, 2025
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΠροπηλάκισαν τον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο - Τι κατήγγειλε

Προπηλάκισαν τον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο – Τι κατήγγειλε

Θύμα επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ενώ γευμάτιζε σε ταβέρνα – «Ζήτησα να ελεγχθούν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού».

Στόχος βίαιης επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ενώ βρισκόταν σε ταβέρνα στo Καστράκι Καλαμπάκας.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο.

Κατά τη διάρκεια που δειπνούσαν σε ταβέρνα, ζήτησε το λόγο που δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους ιδιοκτήτες, ενώ τόνισε ότι έθεσε την ερώτησή του με πολύ ευγενικό τρόπο.

Τους ζητήσαμε να κάνουν έναν έλεγχο στα πιστοποιητικά, γιατί δεν είχαν κάνει κανέναν, ούτε σε εμένα ούτε στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί επίθεση από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, αλλά και τον γιο του.

«Μας έδιωξαν από το μαγαζί αφού μας έβρισαν. Με έσπρωξαν και με πέταξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο», κατήγγειλε ο καθηγητής.

RELATED ARTICLES