Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΠάτρα: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς», λέει συνδικαλιστής της...

Πάτρα: «Υπάρχει ανώνυμη καταγγελία για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς», λέει συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

Μιλώντας στο Live News, σημείωσε αναφορικά με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, στο σπίτι της οποίας έμενε η οικογένεια, πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Για την αστυνομική έρευνα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Όπως είπε ο κ. Μαυροειδάκος, αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους συναδέλφους του από το Ανθρωποκτονιών, που άφησαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην Πάτρα, προκειμένου να εξιχνιάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι που έχουμε τέτοια Αστυνομία», σημείωσε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών, προσθέτοντας ότι «η δικογραφία που έχει πάει στον εισαγγελέα είναι αψεγάδιαστη».

«Λέει ακριβώς τι έχει συμβεί», ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., προσθέτοντας ότι θα γίνει ενδελεχής και αναλυτική έρευνα, προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και στους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας.

«Υπάρχει ανώνυνη καταγγελία για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς»

«Δυστυχώς είναι το έγκλημα του αιώνια» τόνισε ο κ. Μαυροειδάκος, ενώ έκανε και μία σημαντική αποκάλυψη.

Στην αναφορά για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς, στο σπίτι της οποίας έμενε η οικογένεια, τόνισε πως «υπάρχει ανώνυμη καταγγελία και αν έχει γίνει κάτι, η έρευνα των αστυνομικών θα το αποδείξει».

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι ο τοπικός Τύπος της Πάτρας κάνει σήμερα λόγο για άνοιγμα του φακέλου της νεκρής σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Για την αστυνομική προστασία στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Στράτος Μαυροειδάκος δήλωσε, μιλώντας στο MEGA, πως «είμαστε αναγκασμένοι, διότι δεν πρέπει να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, πρέπει να την προστατέψουμε από τη λαϊκή οργή, και το σπίτι της, και τους συγγενείς της. Γι’ αυτό βλέπετε πάνοπλους συνάδελφούς μου, για να μην της πειράξουν ούτε ένα νύχι».

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES