Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕλλάδα / ΚόσμοςΠάτρα: Ερευνούν τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας – Τι δείχνει...

Πάτρα: Ερευνούν τοξική ουσία και στον οργανισμό της Μαλένας – Τι δείχνει η φθορά στο συκώτι

Οι αποκαλύψεις του Βασίλη Λαμπρόπουλου έρχονται να ανατρέψουν τα όσα γνωρίζαμε για τον θάνατο της Μαλένας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, για την οποία έχει ήδη προφυλακιστεί η μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη μητέρα έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με τις υποθέσεις των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας, να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Μέχρι στιγμής, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του επίσημου πορίσματος για τη Μαλένα, πολλοί ιατροδικαστές έκαναν λόγο για ασφυκτικό θάνατο, ωστόσο η αποκάλυψη του MEGA έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχει πλέον ένα νέο σενάριο που ερευνούν οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατο της Μαλένας.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία και στη μικρή Μαλένα. Αυτά προκύπτουν από τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού, τα οποία δεν δικαιολογούνται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη αυτή φθορά στο ήπαρ του μικρού κοριτσιού αποδόθηκε λανθασμένα στην ηπατική ανεπάρκεια. Ακόμα, σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο ούτε ο ασφυκτικός θάνατος θα δικαιολογούσε τέτοια φθορά στο ήπαρ της.

Παράλληλα, υπάρχουν οι ενδείξεις για δηλητηριώδη ουσία που ενδεχομένως να έχει δράσει για αρκετή ώρα στο ήπαρ του πρώτου κοριτσιού της οικογένειας που έχασε τη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι από τοξική ουσία, την κεταμίνη, έχασε τη ζωή της η Τζωρτζίνα…

Πιθανή εκταφή της Μαλένας

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, δεν αποκλείεται οι αρχές να προχωρήσουν σε εκταφή της Μαλένας, προκειμένου να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά της, όπου μπορεί να έχει παραμείνει η εν λόγω τοξική ουσία.

Ο δεύτερος λόγος είναι να ληφθούν περισσότεροι ιστοί, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν μείνει υπολείμματα κάποιας τοξικής ουσίας.

Πηγή: in.gr

RELATED ARTICLES