Ομίχλη στη Διοίκηση του Δήμου μας …..ὤδινεν ὄρος καί ἔτεκεν μῦν (κυοφόρησε βουνό και γέννησε ποντίκι!).

Εδώ και αρκετό καιρό εκθέτουμε δημόσια απόψεις και καταγγέλλουμε περιστατικά αδιαφανών αναθέσεων από ημέτερους της διοίκησης σε άλλους ημέτερους ή και στον εαυτό τους, σε εξωθεσμικούς από θεσμικούς, χωρίς να έχουμε πάρει στοιχειωδώς, έστω για το φαίνεσθαι, απαντήσεις…..

Η σημερινή διοίκηση επαγγέλθηκε την ανατροπή αλλά γρήγορα ως φαίνεται κρύφτηκε στη «συναλλαγή»  όταν η Διαύγεια – και ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί τα των ΜΚΟ, τα βαρειά θέματα – αποκαλύπτει τα συμβαίνοντα με απολύτως στρεβλό τρόπο….

Οι άμεσοι συνεργάτες του Δημάρχου προ ημερών μιλούσαν και υπό το φως της λαϊκής πίεσης για απαντήσεις φωτιά στα καταγγελλόμενα από τα Νέα του Ζωγράφου!

Αναμέναμε συγκρατημένοι αλλά και προβληματισμένοι στην παρατεταμένη σιωπή, για την πολιτική απραξία, για την απουσία πολιτικών πρωτοβουλιών του κ. Θώδα να επαναφέρει τα πράγματα στην κανονικότητα, στη διαφάνεια, στο σεβασμό του δημοτικού χρήματος, στο πολιτικό οπλοστάσιο των αρχών και των αξιών που επαγγέλθηκε προεκλογικά…..

Οι δηλώσεις στήριξης στον κ. Γιαννακόπουλο – τον καταγγείλαμε ευθέως σε προηγούμενα άρθρα μας – δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο κ. Θώδας βρίσκεται αν μη τι άλλο σε πολιτική ομηρεία….. Οι μελλοντικές μας αποκαλύψεις θα αποδείξουν του λόγου το αληθές!

Αγαπητοί συμπολίτες,

Θα μπορούσαμε συμμεριστούμε την επιλογή του να συμπράξει όπως διατείνεται για το καλό της πόλης, αλλά θα αναμέναμε επίσης να μας εξηγήσει, να δώσει απαντήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες μας, τις βαρύτατες καταγγελίες για τον κ. Γιαννακόπουλο στην πολιτική του διαδρομή και τις αναθέσεις που εμπεριστατωμένα καταγγείλαμε !

Σιωπή από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ  κ. Γιαννακόπουλο, σιωπή από τον κ. Θώδα, βοή όμως στην πόλη, απογοήτευση από τους δημότες, ομηρεία τρίτων στον Δήμαρχο και τραυματισμός της ανεξάρτητης διοίκησης σε όφελος των πολιτών!

Θα μπορούσε ο κ. Θώδας μπροστά στο στρατηγικό αδιέξοδο να στηριχτεί στην πολιτική ομάδα του κ. Κρανιώτη, ακόμα και στην ευρύτερη του κ. Αγγελόπουλου! Επιπλέον των άλλων θα μπορούσε να στηριχτεί και σε Σύμπραξη ευρύτερων υγιών δυνάμεων, ακόμα και από την μείζονα αντιπολίτευση που δεν θα ανέθεταν έργα στον εαυτό τους με αδιαφανείς διαδικασίες!

Είναι ακόμα καιρός ο κ. Θώδας να στρίψει το καράβι…. Ο πολιτικός χρόνος έως τις  εκλογές είναι μεγάλος και εκτιμώ ότι θα απωλέσει πλήρως την αξιοπιστία του, θα κινηθεί σε λίγο, όταν ο κ. Μπίνης και οι Εισαγγελείς θα ελέγχουν το παρελθόν, ακόμα και αυτό των ΜΚΟ των ημετέρων, στο περιθώριο, στην πλήρη πολιτική απαξίωση και όχι μόνο και φυσικά ουδείς το επιθυμεί από εμάς που στρατευτήκαμε μαζί του πιστέψαμε στον πολιτικό του λόγο.

Τέλος, η ανατροπή, το προεκλογικό σύνθημα που συνεπήρε του πολίτες, έγινε μετά από ένα χρόνο εκτροπή, ώδινεν όρος και έτεκεν μυν…..

Θα επανέλθουμε.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ