Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕπικαιρότητα του Δήμου ΖωγράφουΟ Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ζωγράφου

Ο Κωστής Χατζηδάκης μίλησε στην Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ζωγράφου

Προσκεκλημένος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ζωγράφου ήταν την Τετάρτη 18/10/17 ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης. Στην κατάμεστη αίθουσα της Τ.Ο. ο κος Χατζηδάκης μίλησε για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και συνομίλησε με αρκετούς παραβρισκόμενους.

Στην ομιλία του έκανε μεγάλη αναφορά για τα αδιέξοδα που έχει φέρει στον τόπο η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  με της συνεχόμενες κωλοτούμπες και το μπλοκάρισμα των επενδύσεων  και έκανε κάλεσμα όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων σε συσπείρωση προκειμένου στης ερχόμενες εκλογές να υπάρξει απαλλαγή αυτών των πολιτικών.

Την ομιλία συντόνισε ο οικοδεσπότης και Πρόεδρος της Τ.Ο. Δημήτρας Δήμας, και παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων  τα μέλη της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ Βασίλης Θώδας και Μπάμπης Σιάτρας, ο πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Κος Καζάκος, ο Κος Μετικαρίδης, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Β΄ΝΟΔΕ Κος Σπύρου Αλέξανδρος, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης βούρτσης, Νίκος  Κούρκουλος, ο πρόεδρος των παλαιών Ζωγραφιωτών Κος Μπίτσικας, και ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κος Ρήγας.

RELATED ARTICLES