Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικά του Δήμου ΖωγράφουO Hλυσιακός τίμησε τον σπουδαίο Θοδωρή Γκρινιαζάκη

O Hλυσιακός τίμησε τον σπουδαίο Θοδωρή Γκρινιαζάκη

Το κολυμβητικό τμήμα του Ηλυσιακού Α.Ο. διοργάνωσε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή, τη γιορτή του μικρού κολυμβητή για τους λιλιπούτειους αθλητές τους συλλόγου μας.

Στο πλαίσιο της γιορτής ο σύλλογος τίμησε για την πολυετή προσφορά του στον Ηλυσιακό Α.Ο., τον Θοδωρή Γκρινιαζάκη τον πρώτο κολυμβητή του Ηλυσιακού που συμμετείχε σε Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1988 στη Σεούλ. Την βράβευση έκαναν, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ζωγράφου ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμος Μπουλούκος και εκ μέρους του κολυμβητικού τμήματος ο προπονητής της αγωνιστικής μας ομάδας Γιώργος Καλλής.

Οσον αφορά στην ημερίδα, τα παιδιά, επίλεκτα και αρχάρια, είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην πρώτη τους κολυμβητική δραστηριότητα όπου κλήθηκαν να καλύψουν απόσταση 25 μέτρων με εκκίνηση, ταυτόχρονα με συναθλητές τους που κολυμπούσαν σε διπλανές διαδρομές. Το κολυμβητικό τμήμα του Ηλυσιακού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην εκδήλωσή ιδιαίτερα δε τους μικρούς μας αθλητές και τους γονείς τους.

RELATED ARTICLES